Dečko Branke Lazić svet portal svet
Svet

September 20, 2023 14:30

By

Podmladila se, promenila lični opis i našla novog frajera: Majka Darka Lazića ponovo srećna u ljubavi FOTO

Majka Darka Lazića uplovila u novu ljubavnu romansu

Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću u ljubavi pored čoveka koji se zove Dragan. Otkako je preminuo otac Darka Lazića majka Branka se okrenula porodici ali budući da je sama već određen period, simpatije između nje i dotičnog gospodina desile su se spontano…

Majka Darka Lazića

Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada živeli pre mnogo godina ali nikad nisu bili prijatelji ali bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti baš slabo. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku u i izjavio saučešće – priča izvor blizak porodice i dodaje:

Pročitajte Tuga u domu Darka Lazića – Umesto da i danas slave, pevačeva majka se hvata za glavu

– Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona…

Majka Darka Lazića

Kako pišu domaći mediji, njen navodni izabranik oglasio za domaće medije i otkrio sve o njihovoj ljubavi.

– Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno – počeo je Dragan.

Pročitajte Darkova majka napravila pometnju na svadbi – Ceo Brestač je gledao u nju, izgledala je 10 godina mlađe FOTO

– Ja često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji – dodao je Paunović, pa otkrio kako funkcioniše njihova veza s obzirom da je on konstantno na putu.

– Putujemo zajedno naravno, lepo je voleti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vreme zajedno, lepo provodimo vreme, cenimo se i poštujemo, a to je najbitnije – kazao je Dragan, pa otkrio u kakvim je odnosima sa Darkom. Dragan je otkrio da je bio na svadbi Darka Lazića što je odmah dalo jasnu sliku da njihova romansa traje već neki period.

– Što se tiče Darka on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cenimo i poštujemo, sve je lepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno – otkrio je Dragan prenosi Blic.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images