Poročan život Darka Lazića svet portal
Svet

August 31, 2023 16:17

By

Tuga u domu Darka Lazića: Umesto da i danas slave, pevačeva majka se hvata za glavu

Darko Lazić priveden u policijsku stanicu odmah nakon svadbe

Juče je za porodicu Darka Lazića bio jedan od najlepših dana. Posle tuge koja ih je zadesila prvo zbog pevačeve saobraćajne nesreće, a potom i zbog iznenadne smrti njegovog oca, činilo se da, posle Kaćine i Darkove svadbe, sledi jedan lep i miran period.

Pročitajte Svadba Darka Lazića okupila celu estradu – Spoj tradicije i luskuza oduševio sve FOTO

Darko Lazić priveden

Ata images

Međutim, Darko Lazić priveden je u policijsku stanicu dan nakon svadbe, ispred restorana u kojem je noćas održano slavlje. Njega je, kako piše Kurir, policija odvezla u stanicu zbog vožnje bez dozvole. Kao što je poznato, pevač je pre nekoliko dana izazvao saobraćajnu nezgodu, zbog čega mu je oduzeta dozvola. Međutim, on je juče bez dozvole išao po mladu od Brestača do Ugrinovaca, što su preneli svi domaći mediji, te njegov prestup nije mogao da prođe nezapaženo ni kod organa reda.

Pročitajte Španska sapunica – Ana Sević blistala na venčanju Darka Lazića, evo šta je radila dok se bivši ženio FOTO 

Darko Lazić priveden

Dragan Gajić

Pevaču je inače danas izrečena i kazna od 190.000 dinara zbog  saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao pre nekoliko dana, a dobio je i desetomesečnu zabranu upravljana motornim vozilima. Iako je juče bila srećna i vesela na sinovoj svadbi, Darkova majka Branka danas se ponovo hvata za glavu zbog problema koje pravi njen sin. Ona je, kako je jednom prilikom izjavila, potpuno nemoćna kada je u pitanju Darko i njegova vožnja, jer je, kako kaže, on odavno prestao da je sluša kada su neke stvari u pitanju.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES