Darko i Katarina Lazić svet novine svet portal
Svet

December 11, 2023 18:15

By

Kuća Darka Lazića najlepša je u Brestaču: Katarina je ukrasila za praznike, pa sad sija kao Las Vegas (foto)

Kuća Darka Lazića sija od praznične dekoracije

Pevač Darko Lazić konačno je svoj život doveo u red, a sve zahvaljujući Katarini sa kojom se venčao pre četiri meseca. Otkad je s Kaćom pevač nijednom nije upao u nevolju, što mu se ranije redovno dešavalo. I dok je ranije uglavnom objavljivao snimke iz provoda, sada imamo priliku da ga vidimo kako kuva, priprema zimnicu, a sada nam je pokazao i kako izgleda kuća Darka Lazića u najlepšim trenucima.

Kuća Darka Lazića svet portal svet

Instagram

Naime, pevač je vikend proveo sa decom, ćerkicom Lorenom koju je dobio u braku sa Anom Sević, i sinom Aleksejem, koju je dobio iz veze sa Marinom Gagić.

Pročitajte Na pomen njenog imena pevač pobesneo – Ne zanima me, ne stavljate me u kontekst sa njom

Lazić je na svom Instagram profilu objavio snimke i fotografije na kome se vide Lorena i Aleksej dok uživaju u prazničnoj idili koja je u domu Lazića već počela.

Kuća Darka Lazića spremna je za praznike

Za prelepu dekoraciju pobrinula se pevačeva supruga koja se odlučila da ove godine njihova jelka bude ukrašena zlatnim i belim ukrasima, a najlepši od svih ukrasa su Darkova deca pored nje.

Kuća Darka Lazića svet portal svet

Instagram

Dugo se šuškalo da pevač ne viđa decu, te da sa bivšim izabranicama nije u dobrim odnosima, no, dolaskom na njegovu svadbu, Ana Sević je to demantovala. Ipak, Marina je tada javno rekla da odnosi između nje i Darka nisu baš najbolji, ali pevač je izjavio da će ubrzo sve doći na svoje mesto, što se ispostavilo kao tačno.

Pročitajte Direktno – Katarina Lazić otkrila koju partnerku Darko jedino nije varao s njom

Lorena i Aleksej u poslednje vreme redovno borave u očevoj kući u Brstaču, u kojoj imaju svoje sobe, ali vreme uglavnom provode zabavljajući se s tatom koji se trudi da im svaki trenutak bude lepo ispunjen.

Kuća Darka Lazića svet portal svet

Instagram

Inače, Darko je kuću u Brestaču izgradio pre nekoliko godina, ali se u njoj još uvek nije zvanično skrasio, jer zbog posla živi na više adresa, a i često je na putu. Kada pevač i njegova supruga nisu tu, kuća Darka Lazića prepuštena je njegovoj majci koja brine o njoj.

Kuća Darka Lazića svet portal svet

Instagram