Majka Darka Lazića svet portal svet
Svet

April 3, 2024 18:15

By

Udaje se majka Darka Lazića: Branka će poput kraljice birati venčanicu u Beču, a evo koja pevačica će joj biti kuma FOTO

Majka Darka Lazića uskoro staje na ludi kamen

Majka Darka Lazića, Branka Lazić, nedavno se verila u Beču, a sada je njen partner Gagi Paunović progovorio o venčanju.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Rajko Ristić

Majka Darka Lazića se udaje, sprema se spektakl 

Paunović je otkrio da će on i Branka uskoro napraviti gala svadbu, te da će Lazićeva majka tom prilikom nositi specijalnu kreaciju.

Pročitajte Anastasija Gudelj otkrila ime bebe, nakon ove fotografije jasno je da stiže dečak FOTO

– Sve je odlično prošlo oko veridbe, a sada idemo dalje. Putujemo u Beč, gde ćemo uz podršku stiliste odabrati prelepu venčanicu za Branku – rekao je Gagi, pa otkrio kako bi voleo da im kuma bude Andreana Čekić, koja je bila svedok i Laziću.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Rajko Ristić

– Možda bismo je i mi pitali da nam bude kuma, veoma je poštujemo. Ona je Darkova kuma i drago mi je što su tako dobri prijatelji – kaže Gagi koji je otkrio da će uskoro on i Branka uzeti stan u Beču.

Pročitajte Darko Lazić poludeo zbog maminog dečka, javno rekao šta misli o svemu, a oglasila se i ona 

– Za neki dan potpisujemo ugovor – ističe Paunović.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Ata images

Branka i Gagi su gotovo godinu dana u emotivnom odnosu, a biznismen ističe kako se dobro slaže sa Darkom Lazićem, koji mu pomaže i oko muzičkog takmičenja u Beču.

Pročitajte Dečko majke Darka Lazića progovorio o njihovoj ljubavi

Podsećanja radi, Branka Lazić, majka Darka Lazića oduvek je važila za veoma povučenu ženu, koja je nerado davala izjave za medije. Zbog toga je sve iznenadila činjenica kada je pre nekoliko dana osvanula vest da Branka posle smrti muža ponovo voli.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Facebook

Ona je već nekoliko meseci u vezi sa Draganom Paunovićem iz Holandije, a on je sada za domaće medije otkrio da će svoju ljubav krunisati brakom.

– Imamo u planu da se venčamo jednog dana u prelepom Parizu. Naravno, onako kako je pristojno u našim godinama, sa našom kumom Julom Savić iz Pećinaca – otkrio je Dragan istakavši da im je kuma od samog početka velika podrška.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA images