Majka Darka Lazića
Svet

September 20, 2023 22:00

By

Darko Lazić poludeo zbog maminog dečka, javno rekao šta misli o svemu, a oglasila se i ona

Majka Darka Lazića priznala je da ima dečka

Pevač Darko Lazić nedavno se oženio, a njegova majka Branka zablistala je na svadbi u punom sjaju i svojim izgledom iznenadila sve. A, danas je otkriven i razlog zbog koga je majka Darka Lazića odjednom tako procvetala.

Majka Darka Lazića

ATA images

Naime, magazin Papaprazzo pisao je da je pevačeva majka ponovo zaljubljena, te da je njen novi partner izvesni Dragan, menadžer koji živi i radi u Holandiji.

Pročitajte Dečko majke Darka Lazića progovorio o njihovoj ljubavi

Poznato je da je i Darkova porodica nekada živela u Holandiji, a Dragan je odlično poznavao pevačeve roditelje, međutim dugo godina nisu imali nikakav kontakt, tako da nije znao ni da je preminuo Darkov otac.  No, pre nekoliko meseci Dragan i Branka pronašli su se preko Fejsbuka, a zatim su se po njegovom dolasku u Srbiju i sreli, kada je i planula ljubav između njih.

Majka Darka Lazića priznala da je srećna

Branka je inače uvek imala odličnu saradnju sa medijima, pa i sad nije htela da poriče da tri godine posle smrti supruga ponovo voli.

Majka Darka Lazića

Ata images

– Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti. Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena – rekla je Darkova majka.

I dok je mama Branka bila ljubazna kao i uvek, Darko nije srećan što je ova informacija dospela u medije.

Majka Darka Lazića

Ata images

– Šta koga boli?! Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke. Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovek. Odličan momak – rekao je Darko Lazić za Informer.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, FACEBOOK