Majka Darka Lazića
Svet

October 25, 2023 19:30

By

Nakon Darkove svadbe, Brestač ponovo slavi: Svi detalji venčanja majke Branke i njenog dečka

Majka Darka Lazića uskoro bi mogla da stane na ludi kamen

Majka Darka Lazića, Branka Lazić navodno planira da se uda za svog izabranika Dragana Paunovića, a Darko priznaje ukoliko se to bude desilo, da će je podržati.

Majka Darka Lazića

ATA images

Majka Darka Lazića nakon dugo vremena ponovo srećna

– Upravo sedim sa majkom i njenim dečkom. Ukoliko odluči da se uda, biće to taman još jedan razlog za slavlje rekao je Darko Lazić.

Pročitajte Tuga u domu Darka Lazića – Umesto da i danas slave, pevačeva majka se hvata za glavu

Inače, majka Darka Lazića, Branka Lazić već neko vreme uživa u vezi sa Draganom Paunovićem. Iako je dugo bila sama, Branka je zbog romanse postala glavna tema u selu Brestač.

Majka Darka Lazića

ATA images

Branka je na Darkovu svadbu došla sa Draganom, i od tada više ne kriju da su zajedno, a kako se sada navodi njena svekrva Milka ne podržava njihovu vezu.

– Darkova baka Milka je ogorčena na snajku zbog njenog novog dečka. Ona nije ni znala za to dok joj komšije nisu sve ispričale i pokazale. Žena nije verovala u tu priču, mislila je da su to gluposti i da su oni samo prijatelji, dok nije videla i Brankinu i Draganovu potvrdu. Plakala je kao kiša, mnogo se uznemirila.

Pročitajte Podmladila se, promenila lični opis i našla novog frajera – Majka Darka Lazića ponovo srećna u ljubavi FOTO

– Kad je čula da se Branka hvali da ima dečka u tim godinama, nije joj bilo dobro. Milka je još u velikoj žalosti za sinom, nosi crninu i plače svaki dan za njim. Iako je srećna zbog unukove ženidbe, ona zbog tuge za Milanom nije išla ni na Darkovu svadbu – rekao je izvor iz Brestača za “Kurir” i dodao:

Majka Darka Lazića

ATA images

Majka Darka Lazića srećna, ali selu smeta

– Zbog cele ove situacije Branku sad svi ogovaraju po selu i podsmevaju joj se što je javno priznala da ima dečka. Mnogi pričaju da je sve to uradila da bi otišla da živi u Holandiju i da on izgleda dosta mlađe od nje. Nadaju se da se neće i ona udati pod stare dane, to bi tek bio skandal. To se nikad nije desilo u Brestaču, a bogami ni u celom Sremu. Znam da je Milka napala Branku da treba da je bude sramota da ona kao udovica u tim godinama ima dečka kao neka šiparica i da ga krije od porodice godinu dana. Nju ne zanima što su njeni unuci lepo prihvatili tu vezu, ona neće ni da čuje za to. Baš ju je to povredilo. Više puta joj je rekla da joj ne padne na pamet da tog Dragana dovede u kuću u Brestač dok je ona živa i da ju je jako obrukala – završava izvor za blic.

Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images