Slava porodice Đoković svet portal svet tabloid svet
Svet

October 30, 2023 17:00

By

Čestitke pljušte: Porodica Đoković biće bogatija za još jednog člana, Srđan i Dijana plaču od sreće

Porodica Đoković raduje se sreći sina Marka i snajke Letisije koji sve češće dolaze u Beograd, a sada su se na odobravanje Srđana uključili i u društveni život prestonice, pa je Marko svoju dragu izveo i na koncert popularne muzičke grupe “Ill divo”, gde su ih fotografi i snimili.

Porodica Đoković

ATA images

Marko je do skoro izbegavao publicitet i nije bio nešto aktivan na društvenim mrežama, pa su se mnogi pitali šta se sa njim  dešava u Marbelji, osim što radi na teniskoj Akamediji Pepea Imaza. Ali, izgleda da se nešto i na tom planu menja, pa lepi par posle krštenja malog Stefana i Tare na Ostrogu nije odmah otputovao u Španiju gde već sedam godina uživa u svojoj ljubavi i zajedničkom životu.

Porodica Đoković

ATA images

Porodica Đoković veoma voli lepu Brazilku

To je veoma obradovalo sve članove porodice, a naročito majku Dijanu i oca Srđana koji su željni da više vremena provode sa Markom. Naravno, oni ne mogu ni da izbegnu pitanja kada će konačno oženiti i trećeg sina, ali kažu da se ne mešaju. Naravno, porodica Đoković bi volela da se venčanje što pre desi i da se stignu novi članovi, ali presrećni su i ovako jer je Marko našao srodnu dušu. Letisija koja je po zanimanju modni dizajner, u Španiju je došla iz rodnog Brazila i sa Markom se savršeno slaže. Dijani i Srđanu je to dovoljno i ne postavljaju suvišna pitanja, ali jedva čekaju i to venčanje.

Pročitajte Skromnost je vrlina svih Đokovića – Evo kako u tuđini živi treći sin Dijane i Srđana nakon saznanja o bolesti (foto)

– Svadba naše dece je nešto najlepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni – otvoreno je rekao Srđan i dodao da se to i očekuje budući da je Marko u peridu kada bi mogao da se odluči na takav korak, a da on i Dijana ništa neće kriti od javnosti.

Porodica Đoković

Rajko Ristić

Porodica Đoković ponosna na snaju – Letisija Marku Đokoviću ovako izjavljuje ljubav

Prelepom Letisijom oduševljen su svi iz porodice, tim više što ona svoju ljubav prema Marku iskazuje otvoreno i na divan način, pa mu je recimo nedavno preko Instagrama poručila:

Pročitajte Marko je bio veliki teniski talenat, ali zbog ovog nije uspeo

– Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam… Ne znam odakle da počnem… Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se… Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo… Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim.

Porodica Đoković

Foto: Instagram

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images