Srđan ostavio Dijanu Đoković Svet, portal Svet
Svet

August 17, 2023 19:00

By

Srđan otkrio da je ovoj ženi napravio dete pre braka: Dijana Đoković je uprkos svemu prihvatila ovog dečaka FOTO

Slika Srđana i Dijane Đoković sa venčanja isplivala u javnosti

U braku dugom tri i po decenije Srđan i Dijana Đoković preživeli su svašta, ali sada kada se osvrnu na sve godine koje su iza njih imaju razlog da budu veoma ponosni. U harmoničnoj porodici podigli su trojicu sinova, a jedan detalj sa počekta njihovog zabavljanja javnosti je bio nepoznat.

Tu činjenicu, otkrila je Noletova majka tokom gostovanja u emisiji “Dok Anđeli spavaju”, autorke Marine Rajević Savić, i sve iznenadila pričom.

Pročitajte Nikada nije kod kuće i zato poslednji saznaje – Dijana Đoković krije bolest od sina Novaka FOTO

Slika Srđana i Dijane Đoković

– Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog s kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše – nedugo zatim Dijana je gospođa Đoković.

Pročitajte Dijana Đoković otkrila porodičnu tajnu ali je nemoćna da bilo šta učini – Jelena je najviše pogrešila

Slika Srđana i Dijane Đoković

Otkrila je i da je suprug često podseća na taj period šaljivim pitanjima:

 Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita: ‘Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?’. Na to mu odgovorim s osmehom: ‘Ko kaže da bi bio Novak’. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio – kaže Dijana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images