Srđan ostavio Dijanu Đoković Svet, portal Svet
Svet

December 17, 2023 20:45

By

Jel ovo zaslužila? Za Dijanu Đoković ni muž, ni snajka nemaju vremena

Srđan ostavio Dijanu Đoković da se sama snalazi

Dijanu Đoković na aerodromu nije sačekao niko od porodice, ni muž Srđan koji obično dođe po nju, ali ni sin Đorđe i snajka Saška. Iako je Srđan ostavio Dijanu Đoković i nije po nju došao na aerodrom, u pomoć su joj pritekli Nevena Božović i njen suprug Nikola Ivanović i odveli je kući.

Popularna pevačica već dugo živi u Crnoj Gori gde je udata, a prijateljstvo njenih roditelja i Đokovića datira još iz Kosovske Mitroviće odakle obe porodice vuku poreklo.

Srđan ostavio Dijanu Đoković svet portal

Rajko Ristić

Srđan ostavio Dijanu Đoković, ali pevačica je dočekala na aerodromu

Đokovići su bili i na venčanju Nevene i Nikole koji je kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije Air Montenegro, ali je u Budvi poznat i kao hotelijer i ugostitelj. Budući da se ovog leta pričalo kako je i Novak kupio vilu u istom gradu, druženje dve porodice  u Crnoj Gori će se intenzivirati na obostrano zadovoljstvo.
Nevena inače ne krije koliko oni vole Novaka. “Svi treba da budemo ponosni na našeg čoveka koji piše svetsku istoriju. Mnogo znači što nas neko na taj način predstavlja. Uvek se odazovem pozivu porodice šta god da je u pitanju.

Srđan ostavio Dijanu Đoković svet portal

Rajko Ristić

Srđan ostavio Dijanu Đoković, ali ona se snašla i bez njega

Oduševljava me njegova skromnost, i u ponašanju sa ljudima, to je odlika velikih ljudi”, rekla je nedavno, a svi su ponosni i na njenog hrabrog supruga koji je početkom rata u Gazi bio u misiji evakuacije crnogorskih državljana i bezbedno vratio avion.

Inače, Dijana se na aerodormu pojavila ležerno obučena u bež pantalone i rolku u istoj boji, a preko je nosila crni kaput. Na nogama  je imala moderne patike koje su lepo zaokružile njen autfit.

Srđan ostavio Dijanu Đoković Svet novine, Svet portal

Rajko Ristić

Dijana se već godinama ne menja i za sada ne otrkiva šta je tajna njene vitke linije, ali se za razliku od snajke Saške i supruga Srđana ona i ne hvali kako ide na topljenje sala i celulita.

Pročitajte: Niko ne ume kao baka: Dijana Đoković ima magični  recept za čipkaste palačinke Stefanu i Tari su omiljene

Savetovanje oko bljuti tretmana i  efikasnosti raznih aparata koji podmlađuju telo i kožu, Dijana ostavlja njima dvoma pošto je njena kilaža idalna i svaki komad odeće koji obuče stoji joj izvanredno.

AUTOR: svet

IZVOR: svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić