Kuća porodice Đoković svet portal svet
Svet

February 15, 2024 17:15

By

U ovoj velelepnoj vili Dijana i Srđan su pronašli mir: Unutra je čist glamur, a dvorište je kao iz bajke (foto)

Kuća porodice Đoković u Rumi je prelepa

Pren nekoliko godina otac najboljeg tenisera na svetu, Srđan Đoković došao je na ideju da izgradi porodičnu oazu u Vojvodini koja će biti mesto okupljanja najmilijih ali i prijatelja. Kuća porodice Đoković nalazi se u blizini Rume i omiljeno je mesto za uživanje Jelene i Noleta, iako najviše vremena u njoj provode Dijana i Srđan.

Raskošna vila Đokovića, malo je reći, ostavlja bez daha. Njihova oaza mira smeštena je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume. Pored toga što im služi za uživanje, porodica Đoković u njoj pravi i brojne proslave.

Pročitajte Ljubav s Tonijem Bijelićem je – Veo misterije oko odnosa Nede Ukraden i muža Dragane Mirković 

Uz pomoć arhitekte Đokovići su izgradili porodičnu kuću po meri svakog od njih. Najbitnija stavka prilikom odabira mesta gde će od sada biti njihova baza bila je ta da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od radoznalih pogleda.

Kuća porodice Đoković ostavlja bez daha

Kuća je ograđena visokom betonskom ogradom, te se samo sa drugog kraja jezera može videti, što garantuje potpunu privatnost. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem nesumnjivo najviše uživaju Stefan i Tara, kojima će se ubrzo u bezbrižnim igrarijama pridružiti i mlađi brat Aleksandar.

Vila Đokovića

Prošle godine smo imali priliku da se uverimo kako vila Đokovića izgleda unutra, s obzirom na to da je tu proslavljeno rođenje Saškinog i Đorđevog prvenca. Njihovi gosti preplavili su društvene mreže fotografijama sa gala slavlja, a enterijer kuće u Pavlovcima sve je ostavio bez daha.

Vila Đokovića

Foto: Instagram

U prvom planu bio je glamurozni bazen, a ništa manje nije ni unutar zidina velelepnog zdanja. Naime, unutrašnjost odiše samim lukuzom, a posebnu pažnju privukao je kamin zanimljivog dizajna, kao i mermerne stepenice.

Kako se šuška, Srđan Đoković ovde planira da izgradi čitav kompleks, pa će tako uskoro započeti gradnju restorana i teniskih terena nadomak kuće.

Vila Đokovića

Foto: Instagram

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM