Kuća Nede Ukraden
Svet

February 14, 2024 22:00

By

Ljubav s Tonijem Bijelićem je… Veo misterije oko odnosa Nede Ukraden i muža Dragane Mirković

Kuća Nede Ukraden prava je oaza za uživanje

Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, Neda Ukraden, godinama je razmišljala o tome da bi bilo lepo da se vrati na mesto odakle je potekla, a sada joj se ta želja i ostvarila. Naime, Neda je letos odlučila da renovira i sredi porodični dom u kojoj se rodila pa je otišla u mesto Imotski u Hrvatskoj.

Kuća Nede Ukraden

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Kuća Nede Ukraden mesto je koje oduvek čuva u svom srcu

Kuća Nede Ukraden sada je vila iz snova, a sudeći prema fotografijama prvi posetioci su već bili kod pevačice u gostima.

Pročitajte Svet joj se obrnuo naglavačke, partner je ostavio zauvek – Snežanina tuga jača od života

Zvezda nekadašnje Jugoslavije je na društvenim mrežama objavila fotografije koje svedoče o tome da je Neda sebi izgradila još jedan raj na zemlji, u kojima ne uživa sama već su tu njeni najvoljeniji, prijatelji i porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Nakon što je objavila fotografije nizali su se komentari, a jedan je posebno bio emotivan:

Nigde nema mira, nema te tišine kao tamo gde te mati zove sine.

Pročitajte Koleginica sve rekla – Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

Kuća Nede Ukraden, nalazi se na samo 30 km od mora, ali je pevačica ipak želela da užitak tokom boravka bude potpun pa je u dvorištu napravila ogroman bazen, koji predstavlja najveću radost njenim unucima.

Kuća Nede Ukraden

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Kuća Nede Ukraden njena je oaza mira a šta još znamo o pevačici

Podsetimo se, jedna od nerazjašnjenih ljubavnih priča u Nedinom životu bila je ona u kojoj se pominje muž Dragane Mirković. Ipak i ne tako davno, spekulisalo da je prelepa pevačica Ukraden bila u vezi sa Tonijem Bijelićem pre njegovog braka sa Draganom. Neda je tada za “SVET” otkrila prirodu odnosa s Tonijem Bijelićem s kojim su je svojevremeno povezivali.

Pročitajte Neda Ukraden ruši sve granice – Ušla u osmu deceniju, a ovako se obukla

– Mislim da ljudi preteruju. Toni je divan čovek. Nema pevača koji je radio u Beču, a da mu on nije pomogao. U austrijskoj prestonici sam imala iznajmljen stan od ’92. do ’96. godine i pošto Toni odlično govori nemački, našao mi se pri ruci – rekla je Neda a potom iksreno odgovorila da li je među njima bilo nešto više od prijateljstva:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Ne. On je znatno mlađi od mene. E sad, da li se ja nekome sviđam malo više nego što je to normalno, to ne bi trebalo da pitate mene. To je za mene svakako kompliment. Ali, ponavljam da je on mlađi od mene, par je sa Draganom. Ona i Toni imaju sjajan brak i svaka druga priča je besmislena – rekla je iskreno Neda koja na pitanje o njenoj najvećoj ljubavi nije želela da odgovori.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy / Svet

FOTO: Rajko Ristić