Marko Osmakčić
ŠOK!

29 Juna, 2022 16:30

Neočekivani obrt: Porodica se odrekla Marka Osmakčića

Bivši zadrugar Marko Osmakčić ostao bez podrške

Marko Osmakčić ne prestaje da pravi probleme u spoljnom svetu, piše SCANDAL!

Marko Osmakčić rodbini i prijateljima zadao traume lažirajući očevu smrt

I dok svi komentarišu da zadrugara treba da bude sramota što je lažirao smrt oca Franje Osmakčića, on po svemu sudeći i dalje ne zna za stid. Bivši drug Osmakčića, koji je želeo da ostane anoniman, otkriva da je Markovo ponašanje skandalozno i da su ga osudili svi članovi familije.

Pročitajte: Konačno se saznala istina o smrti Markovog oca – Osmakčić sve otkrio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Osmakcic (@markoosmakcic)

– Neverovatno je sve ono što su Marko i njegov otac Franjo uradili. Članovi rodbine su se potresli zbog toga što su lažirali smrt. Pročitali su iz novina da je Franjo umro, a pritom kada su želeli da izjave saučešće, nikoga od Osmakčića nisu mogli da dobiju, jer su brojevi telefona bili nedostupni. Ljudi su proživeli traume zbog njihove neslane šale – započinje priču Markov bivši drug i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Osmakcic (@markoosmakcic)

– Njemu je ovo sve smešno. Prija mu medijska pažnja, a to što je živog oca sahranio, nikom ništa. Svako veče izlazi po klubovima, menja devojke gde god stigne. One nisu svesne da ako se upletu u vezu sa njim, neće dobro proći. Nažalost, još uvek nije svestan problema u koji se uvalio. Većina nas koji smo se družili sa njim smo prestali da mu se javljamo, jer smo shvatili da bi nas prodao za dinar. Da otac upravlja njegovim životom kao da je marioneta i da ne prezaju ni od čega samo da ispune sebi želje – zaključuje bivši drug Marka Osmakćića za „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Osmakcic (@markoosmakcic)

Kako priča Markov drug, bivši zadrugar je potpisao ugovor na 50.000 evra.

– Kada je ulazio u rijaliti, Marko je otvoreno rekao produkciji da želi veći honorar i da je siguran da će napraviti dobar šou. Produkcija je bila svesna da ima odličnog rijaliti igrača, jer su ga već pratili u stranom rijalitiju. Dogovorili su honorar od 50.000 evra uz mogućnost da se sa kaznama ista cifra smanji, međutim kako je pobegao iz “Zadruge“ ostao je bez ičega – završava izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: Rajko Ristić