Preminuo tata Arijane Mihajlović svet novine svet portal
Svet

April 17, 2024 14:30

By

Preminuo je… Arijana posle Siniše ostala bez voljenog muškarca, on je bio njena ljubav i najveća podrška FOTO

Preminuo tata Arijane Mihajlović, danas je saopšteno

Supruga legendarnog asa Siniše Mihajlovića, Arijana, saopštila je na društvenim mrežama da joj je preminuo otac. Preminuo tata Arijane Mihajlović vest je koja je, nažalost obrisala osmeh sa lica popularnoj Italijanki

– Teško je kada ostaneš bez još jednog dela srca, počivaj u miru, tata – poruka je Arijane.

Preminuo tata Arijane Mihajlović a pre tri dana slavila vesti o prinovi

Trenutak je prilično bolan, naročito zbog toga što je porodica pre tri dana slavila prinovu. Ćerka preminulog Siniše Mihajlovića, Virdžinija, saopštila je prošlog vikenda lepe vesti i obelodalila da će uskoro roditi dečaka, a nakon toga javila se i supruga supruga preminulog Mihe Arijana, na svom Instagram profilu.

Pročitajte: U Italiji su svi u suzama – Dirljivim rečima opraštaju se od Siniše Mihajlovića

Virdžinija je prethodno proslavljenom srpskom fudbaleru podarila unuku i ulepšala mu dane kada se borio sa opakom bolešću, a sada je u jednon televizijskoj emisiji otkrila da ponovo očekuje prinovu.

Preminuo tata Arijane Mihajlović svet novine svet portal

Instagram

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića posle ćerke očekuje i sina, za kojeg je otrila da će nositi ime po svom dedi, Siniša Leone (Siniša Lav).

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića – Unuk će nositi dedino ime 

Podsećanja radi, slavni golgeter Siniša Mihajlović izgubio je borbu sa opakom bolešću 16. decembra 2022. godine a cela Srbija i Italija i dan-danas tuguje za najvećim šampionom fudbala. Tokom čitave borbe sa leukemijom njegova porodica stajala je tik uz njega a najveću ljubav i podršku, pored dece, dobijao je od supruge Arijane koja ga nije napustila nijednog trenutka.

Preminuo tata Arijane Mihajlović svet novine svet portal

Rajko Ristić

Da je mogla da mu pokloni svoj život, rado bi to učinila, međutim sve što je u tim momentima mogla da mu daruje jeste svoje prisustvo kroz teške i agresivne terapije koje je prolazio. Da ga nasmejava, da ga voli i grli i što je najvažnije, bude deo njegovog srca i duše. I uspeli su. Miha je stojički odolevao ovoj odvratnoj pošasti a sve uz pomoć supruge koja mu je lakim potezima crtala osmeh na lice. Volela ga do poslednje udaha i ostavila pokolenjima najlepše uspomene na njega.

Uprkos svim nedaćama, porodica Mihajlović stala je na noge a dokaz za to je i trudna ćerka Siniše Mihajlovića koja će imenom deteta zauvek sačuvati uspomenu na dragog oca i deku.

AUTOR: SVET

FOTO: Milan Maricic/ATAImages