Rođak Novaka Đokovića svet portal svet
Svet

December 3, 2023 22:00

By

Nole se ne meša: Srđan Đoković ide na podmlađivanje, a snajka Saška mu daje savete

Srđan Đoković i snaja Saška imaju odnos pun poštovanja

Srđan Đoković želi da što duže ostane mladolik, zgodan i u formi, a kad čovek dođe u kritične srednje godine nema više opuštanja, metabolizam se menja i svako mora da se trudi da održi ono što mu je priroda poklonila.

Nekada se Srđan mnogo bavio skijanjem, ali sada su tretmani za podmlađivanje tela mnogo bolja opcija da ostane vitak i zdrav.

To se ne bi ni saznalo da njegova snajka Saška Đoković  nije  objavila da njen svekar i ona idu na iste tretmane, što je za svaku pohvalu. Iako mu se godine ne vide ni na licu, ni na telu, Srđan se trudi da na vreme ukloni naslage masti, što je veoma važno i za zdravlje srca i krvnih sudova, pa se snajki Saški pohvalio da radi na sebi, a ona je taj razgovor podelila i sa drugima.

Srđan Đoković  se podmlađujeSvet, portal Svet

Ata images

Srđan Đoković i snaja Saška razmenjuju bjuti savete

– “Snajka, krenuo sam na tretmane tela. Znaš kako to zateže kožu, izbacuje toksine, smršao sam, izgubio masti… Moraš i ti da probaš”, rekao je Srđan, a onda mu je Saška odgovorila: “Znam, idem već tri godine na endosferu”. Srđan je potom dodao: “I ti to meni nisi rekla”, što je Sašku nasmejalo do suza.

Da neupućeni ne pomisle da je Srđan poput mnogih sa estrade krenuo na plastične operacije, reč je o neinvazivnoj terapiji koja odvaja celulit od viška tečnosti i izbacuje ga, a usput zateže kožu i pomaže u borbi protiv bora i staračkih fleka.

Ni Saška ne krije da veoma neguje svoje telo, a budući da se u trudnoći ugojila dvadeset kilogama iako je veoma vodila računa o ishrani, sada je uvela i nove metode.

Ona je čak kupila specijalni aparat za kućnu upotrebu koji uklanja celulit, a jednom prilikom je čak i podelila fotografiju kako tokom leta u privatnom avionu uživa u tretmanu.”Definitivno najbolja stvar koju sam kupla u trudnoći. Presoterapija za kućnu upotrebu, koju ja eto koristim na letu”, napisala je Saška.

Srđan Đoković  se podmlađujeSvet, Svet portal

Instagram

Pročitajte: Saška nema lepu reč za Jelenu, rat snajki Đoković uneo razdor među braću 

I dok Srđan Đoković i snaja Saška razmenjuju bjuti savete, Jelena Đoković ne pokazuje interesovanje da im se pridruži. Ona  veoma vodi računa o nezi, ali isključivo prirodnim preparatima, pa čak ne kupuje ni parfeme nego samo esencijalna ulja.

Nedavno se pojavila i fotografija na kojoj Jelena na obrazu ima tamnu fleku, pa je u javnosti krenula polemika da li se previše izlagala suncu ili je pigmentacija izazvana hormonima.

Kako god,  Jelena na krije svoje bjuti tajne od kojih je najvažnija joga lica. Reč je o vežbama za mišiće lica koji koži vraćaju tonus i veoma su popularne u poslednje vreme. Osim toga, Jelena pore čisti parenjem lica, a na taj način se podstiče i cirkulacija, pa koža postaje svežija i zdravija, a tu su i prirodna ulja koja treba pažljivo birati prema tipu kože.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram