Rođendan Nemanje Gudelja
Svet

November 16, 2023 09:03

By

Zauvek će slaviti ovaj datum: Anastasija i Nemanja emotivni na današnji dan, čestitke se nižu (foto)

Rođendan Nemanje Gudelja Anastasija doživljava emotivno

Nemanja i Anastasija već duži vremenski period uživaju u ljubavi koju su pre nekoliko meseci krunisali brakom. Obožavaju da provode vreme zajedno a po objavama reklo bi se i da im interesovanja veoma slična. Takođe, Anatasija ne krije koliko je zaljubljena u svog muškarca a na današnji dan je to ponovo pokazala. Rođendan Nemanje Gudelja za Tasu je najsrećniji dan…

Rođendan Nemanje Gudelja

Instagram

Rođendan Nemanje Gudelja danas se proslavlja

Još uvek nije najjasnije da li je u odnosu sa Oliverom sve u najboljem redu ili se situacija uopšte nije menjala.

Pročitajte Gudeljeva majka priznala poraz od snajke – Nemanja i Anastasija fotografijama sve otkrili FOTO

Po tome kako se mladi bračni par slaže rekli bismo da je ipak sve kako treba – možda nemaju bliski kontakt koji bi javno i transparentno demonstrirali na društvenim mrežama, ali verujemo da je ipak sve u granicama pristojnosti.

 

Rođendan Nemanje Gudelja u znaku ljubavi

Kako Nemanja danas proslavlja 32. rođendan, Anastasija se ovim povodom oglasila na Instagramu gde je objavila niz njihovih slika, a uz to je podelila i emotivnu poruku.

Pročitajte Postala gospođa Gudelj i odmah zavela red – Anastasija postavila Nemanjinu majku na mesto FOTO

– Srećan rođendan ljubavi moja. Voli te tvoja žena zauvek i najviše! – poručila je ona javno na rođendan Nemanje Gudelja.

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se u avgustu ove godine, na malom intimnom venčanju bez pompe i velikog veselja.

 

Suđeni su jedno drugom

Oni su se zakleli pred Bogom na večnu ljubav u manastiru Rajinovac kod Grocke, a svečanom činu prisustvovali su samo njihovi najbliži. Za sledeću godinu, kako prenose domaći mediji planirali su veliku svadbu u Sevilji ali i u Oliverinom rodnom Trebinju. Ceca Ražnatović, Tasina majka i folk zvezda imaće posebnu čast koja će joj pripasti na dan venčanja mladog bračnog para…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram