Cecina naslednica Anastasija
Svet

August 12, 2023 21:30

By

Postala gospođa Gudelj i odmah zavela red: Anastasija postavila Nemanjinu majku na mesto FOTO

Anastasijin odnos sa svekrvom iz dana u dan sve je gori

Za Anastasiju Ražnatović ova godina puna je važnih životnih odluka i situacija. Na samom početku 2023. godine odlučila je da život nastavi na novoj adresi, daleko od rodnog doma, u Seviliji gde živi i igra njen izabranik Nemanja Gudelj. Ubrzo su ih sačekale lepe vesti kada su saznali da je mlada pevačica trudna, međutim u petom mesecu tragično je izgubila bebu.

Pročitajte: Olivera jasno i glasno rekla – Ne želim Anastasiju preko mog praga, Nemanja joj odgovorio samo jedno

Anastasijin odnos sa svekrvom

Ipak, mladi su te ne očajavaju već su odlučili da ovo leto provedu u Sen Tropeu i na Ibici gde je srpski reprezentativac verio Cecinu naslednicu. Dugo su lepe vesti krili od javnosti, a sada se šuška da su oni u najvećoj tajnosti stali i na ludi kamen s obzriom na to da je na fudbalerovoj ruci zasijao prsten nalik na burmu.

Pročitajte: Posle teškog gubitka Anastasija otkrila kako je uspela da pobedi tugu – Jedna stvar bila je ključna

Anastasijin odnos sa svekrvom

Instagram

Šta je istina, znaju oni i njihovi najbliži, a ono što je jasno kao dan jeste da koliko god se Tasa i Nemanja voleli, njegova majka nju nikada neće prihvatiti za snaju. Iako su na samom početku pevačicine i fudbalerove romanse Anastasija i Olivera bile veoma bliske, neretko su kačile fotografije na društvene mreže iz zajedničkog provoda, a društvo im je pravila i Nemanjina sestra Vanja, sve se preko noći promenilo.

Pročitajte: Nakon Anastasijine veridbe i Ceca konačno prodisala – Folk diva progovorila o novoj ljubavi FOTO

Anastasijin odnos sa svekrvom

Instagram

Olivera i Vanja otpratile su Anastasiju i Cecu sa Instagrama, a kako se šuškalo po beogradskim ćoškovima, Cecina naslednica ne voli što je Olja pokušavala da se previše meša u njihovu vezu. Ipak deluje da su mlada muzička zvezda i fudbaler uspeli da odole izazovima i izdigli su se iznad situacije, te ih ne dotiče mišljenje Nemanjine majke.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović napustila dom – Ceca lije suze za ćerkom a ona joj OVO poručila u najtežem momentu FOTO

Anastasijin odnos sa svekrvom

Instagram

Ono što je zanimljivo jeste poruka koju je Tasa nedavno objavila na “Instagramu” ,a koju su mnogi protumačili da je upućena upravo Oliveri. Naime, pevačica je podelila fotografiju na kojoj čita knjigu arhimandrita Tadeja, zanimljivog naziva “Kakve su ti misli, takav ti je život”. Dobro upućeni fanovi tvrde da upravo ovo opisuje Anastasijin odnos sa svekrvom, a šta je istina, sačekaćemo još neko vreme da saznamo.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram