Izgled Anastasije Ražnatović svet portal svet
Svet

August 7, 2023 09:15

By

Anastasija Ražnatović napustila dom: Ceca lije suze za ćerkom a ona joj OVO poručila u najtežem momentu FOTO

Dom Anastasije Ražnatović je tamo gde je srce 

Pevačica Anastasija Ražnatović Sevilju smatra drugim domom, budući da tamo živi zajedno sa svojim verenikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Pročitajte Ražnatovići u neverici – Fotografija majke i sina zaledila javnost, Gudelj naslonio glavu na majčine grudi FOTO

Dom Anastasije Ražnatović

Nakon što je bila na kraćem odmoru sa svojom porodicom, Ražnatovićeva se vratila u Sevilju, odakle je podelila video snimak.

– Dobro je biti kod kuće – napisala je Anastasija Ražnatović koja sada Sevilju smatra svojim domom…

Iako je njena majka, Ceca, svestrana ličnost i dobro razume potrebe svoje dece, sigurno da joj je kao majci preteško što su njeni najmiliji daleko od nje…

Pročitajte Majka Nemanje Gudelja poručila – Porodicu nam niko ne može rasturiti, pa ni Anastasija

Dom Anastasije Ražnatović

Dom Anastasije Ražnatović je tamo gde je srce 

U Sevilji je trenutno pretoplo, a Cecina ćerka je spas našla na bazenu njihove luks vile, odakle se i oglasila na društvenoj mreži Instagram. Dom Anastasije Ražnatović je okružen belim zidinama gde lepa Tasa ima potpunu privatnost…

Pročitajte Porodica Gudelj ponovo šokira –  Sestra ljubi obnaženog brata FOTO 

Dom Anastasije Ražnatović

Dom Anastasije i Nemanje opasan je visokim zidinama sa svih strana, kao što se može videti na fotkama, u pitanju je modernija gradnja, a veliki bazen je svima zapao za oko.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović nedavno je objavila da se verila za svog partnera Nemanju Gudelja na Ibici.

Fudbaler je za pevačicu priredio romantičnu večeru i iznenađenje, a ona je, naravno, pristala da se uda za njega. Iako je do sada sve držala u strogoj tajnosti, Anastasija je sada odlučila da pokaže kako izgleda nakit koji je dobila od svog verenika.

Pročitajte Fotografija koja je uzdrmala mreže – Anastasija i Vanja Gudelj u modnom okršaju 

Dom Anastasije Ražnatović

Dok je bila na tremanu u salonu, Cecina ćerka je bila umotana u peškir, a jedino što je zapalo za oko svima jeste verenički prsten koji se sija. U pitanju je belo zlato sa velikim dijamantom, a Anastasiji odlično stoji.

Pročitajte Anastasija i Nemanja izgubili bebu – Fudbaler se oglasio potresnim saopštenjem

Podsetimo, Ražnatovićeva se uskoro više neće prezivati tako, već će uzeti Nemanjino prezime. Ta odluku je podržala i njena majka Ceca Ražnatović.

– Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno ok, ja to podržavam.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet / Telegraf

FOTO: Instagram