Majka Milana Stankovića
Svet

June 20, 2023 13:10

By

Ovo je žena zbog koje Milan Stanković želi da se zamonaši: Pevač se konačno oglasio i objasnio sve FOTO

Majka Milana Stankovića imala je veoma težak život

Pevač Milan Stanković već neko vreme povukao se iz estradnog sveta i posvetio veri, a govori se da će uskoro i da se zamonaši. Razlog zbog koga se pevač priklonio crkvi je niko drugi do njegova majka.

Pročitajte Šta je ostalo od onog čoveka – Milan Stanković u društvu monaha u manastiru, duga  kosa, brada FOTO 

Majka Milana Stankovića

Instagram

Majka Milana Stankovića je, kako piše Stars, blovala od teške bolesti, a nakon višemesečnog lečenja u bolnici, pevač ju je odveo u jedan manastir u blizini Budve. Ona je u manastirskom konaku provela mesec dana, svakodnevno je prisustvovala bogosluženjima, a pored toga su joj sveštenici čitali i molitve za ozdravljenje. Nakon toga, je kako piše pomenuti list, usledilo čudo, jer su lekari utvrdili da je majka Milana Stankovića potpuno izlečena.

Pročitajte Milan Stanković pati zbog detinjstva bez oca – Stalno se moli za očevu dušu

Majka Milana Stankovića

Instagram

I navodno, upravo zbog toga pevač se toliko okrenuo veri i Bogu.

Milan je uvek isticao da je majka njegov najveći heroj. Roditelji su mu se razveli dok je još bio beba. Majka se kasnije preudala i dobila ćerku Nastasju, a da bi deca imala sve što im je potrebno, nije se libila da obavlja i nekoliko poslova istovremeno.

‒ Radila je u trafici, peglala i čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac. Bilo je teško, ali se borila za mene i sestru ‒ otkrio je jednom prilikom Milan, koji je odrastao u Obrenovcu.

Pročitajte Milan Stanković u manastiru potražio spas zbog zlih ljudi sa estrade – Evo šta su mu radili

Majka Milana Stankovića

Foto: Instagram

Milanovi fanovi i dalje strpljivo čekaju da objavi neku novu pesmu i vrati se nastupima, ali razumeju i odluku da svetlost reflektora zameni mirnim porodičnim životom u kojem centralno mesto zauzima majka Milena, kojoj je danas rođendan, piše Hello!.

Pročitajte Milan Stanković je promenio profesiju i sad zarađuje na hiljade evra

Majka Milana Stankovića

Instagram

Iako se već dugo nije oglašavao na društvenim mrežama, rođendan njegove majke bio je razlog da objavi posebnu fotografiju na kojoj je njegova mama Milena sa buketom koji joj je pevač poklonio.

 

IZVOR: KURIR, HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM