Želja Duška Tošića svet novine svet portal
Svet

May 7, 2024 17:17

By

Ovo je konačna odluka: Atina i Nika više neće živeti sa Jelenom, a evo šta ona kaže o tome

Ćerke Jelene Karleuše nastaviće život van Srbije

Jelena Karleuša je neko ko se, kada je posao u pitanju, daje više od bilo koga sa naše estradne scene. Međutim, postoji nešto što je Jeleni Karleuši važnije od karijere i svega drugog na ovom svetu – majčinstvo.

Ćerke Jelene Karleuše kada se kamere ugase dobijaju jednu sasvim običnu mamu, koja grli, ljubi, teši, savetuje, podržava, grdi, odvozi, dovozi, kuva…

Ćerke Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

Jelena je potpuno posvećena ćerkama Atini i Niki, njihovom vaspitanju i obrazovanju, i nema sumnje da su deca najveće blago i smisao života muzičke zvezde. To je, uostalom, više puta istakla. Već im je isplanirala i budućnost, bar deo koji se tiče školovanja.

Pročitajte Karleuša za Vaskrs Dušku poslala video poruku u kojoj mu je jasno stavila do znanja šta misli o njemu

Na pitanje da li sa suprugom Duškom Tošićem priča o onom što devojčice čeka, odgovorila je:

Jedno je sigurno, naš ćerke će se školovati u Londonu ili u Americi.

Ćerke Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

Dakle, za visoko obrazovanje Atine i Nike pobrinuće se neki prestižni univerzitet u inostranstvu, jer je i njima, a i Jeleni veoma važno da steknu dobro obrazovanje.

Ćerke Jelene Karleuše pored majke uživaju

Pop diva je jednom prilikom opisala i kako izgleda njen dan sa decom.

– Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke – rekla je pop diva.

Ćerke Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

S obzirom da Atina i Nika brzo rastu, sve je bliži dan kad one više neće živeti sa pevačicom. No, njoj je najbitnije da njene devojčice ostvare sve svoje snove i da se školuju u najboljim svetskim školama.

I koliko god će im razdvojenost teško pasti, krajnji cilj im je najvažniji. A, nema sumnje da će ćerke Jelene Karleuše postati uspešne, kao što su to i njihovi roditelji.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM