Odluka Milana Stankovića svet portal svet
Svet

April 12, 2024 15:00

By

Milan Stanković izabrao između manastira i karijere: Ovo je njegova konačna odluka

Odluka Milana Stankovića je konačno jasna, više se ne dvoumi

U poslednjih nekoliko godina pevač Milan Stanković se povukao sa scene i posvetio se veri. Tokom svog odsustvovanja iz estradnog života pevač je obilazio manastire, a u jednom trenutku je u medije dospela vest da je odluka Milana Stankovića da se zamonaši i da život nastavi u jednom od srpskih manastira.

Odluka Milana Stankovića svet portal svet

Ata images

Milan je prošle godine trebao da postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, u onom u kome se njegova majka izlečila. Međutim, pevač tada nije postao iskušenik, a monah pomenutog manastira je objasnio i zašto.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

– Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu.

Odluka Milana Stankovića svet portal svet

Foto: Rajko Ristić

– Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro – rekao je tada monah.

Odluka Milana Stankovića obradovaće njegove fanove

Stanković je tada bio vidno razočaran, jer je bio spreman da se posveti monaškom životu, dok su neki njegovi najbliži prijatelji, među kojima je i Rada Manojlović s radošću primili ovu vest.

Ipak, Milan ni posle toga nije prestao da razmišlja o monaškom životu. Natsavio je da obilazi manastire po Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Odluka Milana Stankovića svet portal svet

Instagram

Ipak, nedavno je Stanković doneo konačnu odluku – vraća se na estradu!

Naime, pevač je odlučio da se vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici. On je, kako kaže izvor blizak pevaču, dobro razmislio o svemu i rešio da snimi novi album. S obzirom na to da se u poslednjih nekoliko godina ugojio, pevač je odlučio da svoju liniju dovede u pređašnje stanje, posle čega se vraća na scenu. Manastire će, kako kaže naš izvor, i dalje nastaviti da posećuje samo kao “običan vernik”.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM