Fotografija Nemanje Gudelja
Svet

June 28, 2023 17:24

By

Anastasija Ražnatović menja život iz korena: Život u Španiji više ne dolazi u obzir

Odluka Nemanje i Anastasije potpuno menja njihove živote

Kada je pre mesec dana izgubila bebu, pevačica Anastasija Ražnatović se potpuno povukla u sebe. Ugasila je društvene mreže, a utehu je pokušala da pronađe u manastirima i veri. I ma koliko je porodica i prijatelji tešili, pevačica nije mogla a da ne misli o tragediji koju je doživela.

Pročitajte Gudelj nikad srećniji – Anastasija podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu, oglasila se i Ceca 

Instagram

Ipak, jedan čovek joj je u danu potpuno promenio život. Naime, pre nego što su se ponovo vratili u Španiju, Anastasija i Nemanja su posetili oca Predraga, omiljenog srpskog sveštenika, koji veri pristupa na način razumljiv običnom čoveku. Pored toga, otac Predrag je veoma svestran i veoma duhovit čovek, i upravo je on taj koji je Anastasiji vratio osmeh na lice. Svojim rečima utehe, ohrabrivanjem, upućivanjem…

Pročitajte Bol za bebom ne prolazi – Anastasija i Gudelj spas su potražili u veri, Cecina ćerka ne liči na sebe FOTO 

Odluka Nemanje i Anastasije

A, da joj je razgovor s njim i te kako prijao postalo je jasno posle samo nekoliko dana, kada se vratila na društvene mreže i počela da objavljuje fotografije i snimke na kojima se vidi kako provodi vreme sa svojim izabranikom.

A upravo danas objavila je da se trenutno nalaze u San Tropeu, gde uživaju u odmoru sa Nemanjinim bratom Dragim i njegovom devojkom.

Pročitajte Majka Nemanje Gudelja poručila – Porodicu nam niko ne može rasturiti, pa ni Anastasija

Odluka Nemanje i Anastasije je da će ubuduće vreme provoditi što češće putujući u društvu dragih ljudi, te da će se u Sevilji zadržavati samo onoliko koliko to Gudeljev posao bude iziskivao. Oni su se pomirili da je sve što im se desilo, kako je otac Predrag rekao, božja volja, te da je pred njima mnogo lepih stvari i srećnih trenutaka.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM