Fotografija Anastasije i Gudelja
Svet

May 25, 2023 18:40

By

Anastasija nikad srećnija: Zbog onoga što joj je priredio Nemanja zauvek će pamtiti 25. rođendan FOTO i VIDEO

Rođendan Anastasije Ražnatović nikad nije bio lepši

U porodici Ražnatović danas je poseban dan, jer se pre dvadeset i pet godina rodila Anastasija, ćerka najveće srpske folk dive. S obzirom na to da se Cecina ćerka već nekoliko meseci nalazi u Španiji, ovoga puta je njena rođendanska proslava u Beogradu izostala.

Pročitajte Otkriveno kako će se zvati ćerka Nemanje i Anastasije – Olivera Gudelj kipti od besa FOTO 

Rođendan Anastasije Ražnatović

Ata images

No, pevačica je ovaj važan dan ipak obeležila, ali u društvu svog izabranika u Sevilji. Naime, Nemanja se potrudio da rođendan Anastasije Ražnatović ne prođe tek tako, pa joj je tim povodom priredio iznenađenje uz tortu, balone, plišane igračke… A, trenutke radosti pevačica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Ovo joj ne treba u trudnoći – Anastasiju maltretira Nemanjina sestra, on se ne meša, Ceca nemoćna da pomogne 

Rođendan Anastasije Ražnatović

Instagram

Uz fotografiju na kojoj je napisala “Volim te”, pevačica je podelila i video na kome se vidi kako je izgledala u trenutku kada je fudbaler iznenadio. Iako srećna i nasmejana u Tasinim očima je primetna seta, verovatno zbog toga što njene porodica za ovaj važan datum nije sa njom. A, ona je i sama nedavno priznala da je u trudnoći veoma emotivna, te da se često rasplače.

Pročitajte  Olivera Gudelj ne dozvoljava svadbu, Tasa i Gudelj se venčali u tajnosti – Ceca van sebe

No, i pored setnog pogleda, ne može da se ne primeti da je Anastasija u trudnoći prelepa, te da se uopšte nije ugojila, iako je u šestom mesecu trudnoće.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM