Brak Anastasije i Nemanje svet novine svet portal
Svet

April 3, 2023 15:10

By

Anastasija na rubu živaca: Isplivali svi detalji odnosa Kije i Gudelja, pevačica sve priznala

Kija i Gudelj razmenjivali poruke preko Instagrama

Kako piše magazin Scandal!, pevačicu i bivšu zadrugarku, muvao je dečko Anastasije Ražnatović. On, je po pisanju pomenutog lista, što je Kockareva i potvrdila, bivšoj supruzi Slobe Radanovića, slao srca.

Pročitaje: Ne može da ga preboli – Kija Kockar nikad iskrenije govorila o Slobi, njegov potez ostavio je bez teksta 

Kija i Gudelj

Rajko Ristić

Kija i Gudelj su o svom odnosu dugo ćutali, ali se sve nedavno saznalo. Naime, Kija je prošle nedelje odnela mobilni na servis, a serviser je, dok joj je menjao ekran, ušao na Kijin Instagram profil i odmah javio određenim ljudima Međutim, istina je da je Gudelj Kiji slao poruke, srca, te da je muvao, ali to se sve dešavalo u periodu pre njegove veze sa Anastasijom. Kija mu je na poruke odgovorila tada samo “kratko ha-ha-ha”, a jedino je čudno što je njen odgovor usledio posle toliko vremena.

Pročitaje: Kija Kockar se ponovo zamerila Ceci – Udružila se sa pevačicinim neprijateljem

Kija i Gudelj

Instagram

– Strašno je to što se dogodilo. Baš me briga za poruke koje mi je on slao, ili bilo ko drugi, više me zanima to što mi je ugrožena privatnost, kao i privatnost mojih drugarica koije nisu javne ličnosti. Tu je i moja prepiska sa Kaćom Živković u kojoj se jasno vide da smo mnoge ogovarale. Svakako sam se najviše zabrinula za sadržaje koje su mi slali prijatelji koji nisu deo javnosti, ali dobro, na kraju je sve ispalo OK. Što se Gudelja tiče, tačno je da sam mu odgovorila sa ha- ha-ha, i to mnogo kasnije pošto su mi poruke od njega stigle. Svakako, on nije moj tip, a mene ne zanimaju aktivni fudbaleri – rekla je Kija kroz smeh.

Pročitaje: Olivera je ovde nepoželjna – Anastasija i Gudelj otvorili vrata vile u Sevilji, mesto gde živi ljubav FOTO

Kija i Gudelj

Ata imagesInače, među porukama u Kijinom inboksu ima i poruka poznatih fudbalera od kojih su neki u reprezentaciji, a imaju i devojke i žene, pa a Kija je za Scandal! rekla:

– Kao što rekoh, ne zanimaju me aktivni fudbaleri, ali svakako mi imponuju komplimenti i to što mi se muškarci udvaraju.

Pročitaje: Posle teških dana Anastasija i Gudelj objavili prelepe vesti – Čestitke stižu sa svih strana FOTO

Kija i Gudelj

Instagram

Scandal!  piše i da je Kija nedavno raskinula dugu vezu koju je krila od medija, a u pitanju je čovek koji je vrlo moćan u Španiji. Zapravo, sva njena putovanja u poslednje dve godine bila su zbog njega jer on nije hteo da dolazi u Srbiju zbog njene popularnosti budući da ne voli da se eksponira. On je u Španiji poznat, njenih je godina, bavi se biznisom i opasan je frajer

– Posle dva meseca koliko je prošlo od raskida mogu da kažem da sam bila u jako kvalitetnoj vezi, pa ne čudi što su mi sva muvanja iz inboksa bila samo za komentar ha-ha-ha! Bila sam usredsredena na inostranstvo, zato sam se i povukla, zaista mi je bio potreban reset, ali sada sam se vratila – rekla je Kija.

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM