Ceca Ražnatović izgubila bebu svet portal svet
Svet

April 12, 2024 20:45

By

Iz porodice Ražnatović stižu tužne vesti: I ona je izgubila bebu FOTO

Ceca Ražnatović izgubila bebu, priznala nedavno

Anastasija Ražnatović i poznati fudbaler, Nemanja Gudelj nažalost su pe nekog vremena izgubili bebu. Nemanja se oglasio na Instagramu te sa pratiocima podelio ove tužne vesti a nakon svega posvetili su se jedno drugom i nadaju se da će radosne vesti ppnovo da im ulepšaju svakodnevicu. Naime, da je Ceca Ražnatović izgubila bebu izašlo je u javnost nakon nekog vremena od Tasinog gubitka.

Ceca Ražnatović izgubila bebu svet portal svet

Instagram

Ceca Ražnatović izgubila bebu – Došlo je do spontanog 

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je svojevremeno da je sa pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem, čekala dete još pre njihovog venčanja, ali je nažalost, došlo do spontanog pobačaja.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

– Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće – Ceca Ražnatović izgubila bebu i to je otkrila posle 27 godina ćutanja. Pevačica je imala spontani pobačaj mesec i po dana pre nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana 19. februara 1995.

Ceca Ražnatović izgubila bebu svet portal svet

Instagram

Sve detalje ovog tragičnog događaja folk zvezda je prvi put ispričala u dokumentarno-igranom serijalu “Ceca šou” na Blic televiziji.

Pročitajte Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

– Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali u februaru, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu – rekla je Ceca u emisiji.

Ceca Ražnatović izgubila bebu svet portal svet

Instagram

Ceca Ražnatović izgubila bebu ali ih ovaj gubitak nije sprečio da se obavežu na večnu ljubav

Uprkos velikom gubitku, pevačica i njen pokojni suprug odlučili su da nastave pripreme oko venčanja:

Pročitajte Drastičan potez nakon gubitka bebe – Odluka slomila Nemanju, Anastasija ostavlja sve

– Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno “da” izgovorili kada smo i planirali – 19. februara 1995.

Ovo je prvi put da je pevačica ispričala da je pre Veljka i Anastasije čekala dete sa Željkom Ražnatovićem.

Ceca Ražnatović izgubila bebu svet portal svet

Ata images

Kako Informer saznaje, Željko nije želeo da iko sazna za to, pa je sve do smrti čuvao ovu tajnu. Poverio se samo kumu Borislavu Peleviću.

– Željko je za gubitak deteta ispričao samo kumu. Rekao mu je: “Ceca je izgubila bebu. Nikom ni reč o tome!” Pošto mu je Pelević bio odan prijatelj, tajnu je odneo u grob – kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

Posle svadbe, pevačica je ponovo ostala u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje. Godinu i po dana kasnije pevačica je na svet donela i ćerku Anastasiju. Porodičnu idilu prekinulo je ubistvo. Željko Ražnatović ubijen je u hotelu “Interkontinental” 15. januara 2000. godine.