Nova slika trudne Anastasije
Svet

September 13, 2022 21:15

By

Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe: Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Imidž Anastasije Ražnatović potpuno drugačiji 

Anastasija Ražnatović koja mesecima unazad uživa u ljubavi sa poznatim fudbalerom, odlučila je da je vreme za drastične promene. Ona je, naime, promenila svoj imidž i više ne liči na sebe.

Pročitajte: Geni su čudo – Anastasija Ražnatović je kopija ove rođake, imaju čak i istu boju glasa (foto)

Imidž Anastasije Ražnatović potpuno drugačiji – Sada je još lepša

Cecina naslednica koja je ovog leta uživala na relaciji Sevilja-Beograd, u potpunosti se predala ljubavi i već duži vremenski period odlazi u Nemanjinu vilu gde provodi sjajne trenutke s porodicom Gudelj. Ipak, čini se i da je život u Španiji lepu Tasu naterao da se promeni iz korena, pa je tako skratila kosu i u svoj izgled unela neke novine koje nismo ranije viđali.

Pročitajte: Istina o Cecinom trećem detetu koje je ostavila – Rodila me je pre Veljka i Anastasije, ali me je predala dalje

Ona je, naime, odsekla kosu na paž, što je inače i karakteristično za Španjolke, međutim, čini se da je celokupan autfit koji je Anastasija predstavila na slikama i video klipovima deo neke premijerne pesme ili spota. Čak je i šminka nesvakidašnja, budući da je Ražnatovićeva uglavnom prirodna i koristi samo sjaj za usne i rumenilo.

Pop zvezda u usponu uspela je da nam razbudi maštu a o čemu se zapravo radi, ostaje da saznamo u narednom periodu…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images