Dečko Anastasije Ražnatović fudbaler
Svet

17 маја, 2022 11:00

Evo zašto svi zavide Anastasiji: Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu

Dečko Anastasije Ražnatović jedan je od najpoželjnijih mladića, a sada je jasno i kako je osvojio mladu pop zvezdu 

Vest o romansi Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja odjeknula je pre nešto više od mesec dana a otkako su mlada pevačica i srpski reprezentativac u vezi njih dvoje glavna su tema medija.

Pročitajte: Osmeh sve govori! Anastasija Ražnatović blista od sreće u Gudeljevom zagrljaju (foto)

Dečko Anastasije Ražnatović – Frajer kog su volele mnoge dame 

Dečko Anastasije Ražnatović već neko vreme u žiži je interesovanja, jer su ga pre veze sa Anastasijom povezivali sa pevačicom Sanjom Vučić.

Šta to ima dečko Anastasije Ražnatović pa da za njim lude najlepše žene na estradi, komentari su koji se mogu čuti, a fotografija koja je isplivala, daje nedvosmislen odgovor na to pitanje.

Pročitajte: Sada je zvanično deo familije: Porodični portret porodice Gudelj na kom je zablistala Cecina naslednica (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Ne samo da je harizmatičan i odličan sportista, već je Nemanja Gudelj pravi frajer. Njegova fotografija sa terena obišla je svet i oduševila mnoge dame.

Pročitajte: Anastasija oprostila Gudelju prepiske sa fatalnom brinetom: Misterioznoj Španjolki poručila samo jedno (foto)

Izvajan, besprekorno građen, Nemanja je san mnogih dama, a Anastasija je prava srećnica, jer je baš ona osvojila trenutno najpopularnijeg sportistu na našim prostorima, piše „STORY!“ Mada, kada zagrebemo po fotografijama i Anastasija je premije koju je osvojio Gudelj. Lepa, zgodna i uspešna, zar ne?

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Insatgram Screenshot