Nikolijina objava na Instagramu svet novine svet portal
Svet

April 23, 2024 19:30

By

Relja otišao bez pozdrava, Nikolija Jovanović u agoniji danima: Gde si sada milo moje… FOTO

Nova Nikolijina objava na Instagramu začudila mnoge, kome se obraća

Najskladniji par mlađe generacije definitvno se ne osvrće na okolna govorkanja…Iako su Nikolija Jovanović i Relja Popović već osam godina zajedno, imaju i dve ćerke, još uvek se nisu venčali. Prošle godine isplivale su neke priče da se svadba Nikolije i Relje planirau oktobru, ali u strogoj tajnosti. Međutim, nova Nikolijina objava na Instagramu sluti na…

Nikolijina objava na Instagramu svet novine svet portal

Ata images

Nova Nikolijina objava na Instagramu začudila mnoge pokazuje da pevačica i u moru obaveza pronalazi vreme za sebe 

Kako je ranije preneo Star, njih dvoje su krajem septembra prošle godine sa decom planirali da odu u Atinu na odmor kao i da se svadba Nikolije i Relje upravo tamo obavi.

Pročitajte Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa – Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

Međutim, njihov plan je bio da o tome ne govore nikom, samo kumovima, a Vesna Zmijanac saznala je šta planiraju, i to od starije unuke, koja već sve razume.

Nikolijina objava na Instagramu svet novine svet portal

Instagram

Nova Nikolijina objava na Instagramu – Da li u braku i dalje cvetaju ruže? 

Ipak, nakon određenog perioda o ovome više nije bilo reči a sada vidimo i kako Nikolija funkcioniše potpuno sama dok je Relja na radnim zadacima i u svom studiu. Vreme za sebe iskoristila je najbolje moguće – trenirala je i to redovno kako bi za nastupe izgledala savršeno.

Pročitajte Rodila se nova ljubav na Bukulji – Vesna Zmijanac ljubi baštovana, pevačica sija od sreće

Ipak, Nikolijina objava sa jednog gostovanja začudila je mnoge budući da je pored svog imena napisala srceparajući tekst koji još uvek nije jasno na šta tačno aludira. Budući da je nasmejana, reklo bi se da je u odnosu Relje i Nikolije sve u redu.

Nikolijina objava na Instagramu svet novine svet portal

Instagram

Podsećanja radi, Nikolija je u potpuno neposrednom i spontanom razgovoru odgovarala je na zanimljiva pitanja preneo je Radio S3 u u video prilogu otkrila je kkavu je udaju zamišljala… Naime, dok je objašnjavala da je oduvek želela da se uda u širokim pantlonama, Nikolija je kroz smeh rekla da ne veruje da će se uopšte udati. Ceo razgovor pogledajte u Instagram prilogu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić