svadba Nikolije i Relje
Svet

February 29, 2024 18:15

By

Došlo je do konačne odluke, ništa od udaje: Nikolija i Relja nikad zajedno pred oltarom

Izgleda da se svadba Nikolije i Relje ipak neće dogoditi

Najskladniji par mlađe generacije definitvno se ne osvrće na okolna govorkanja…Iako su Nikolija Jovanović i Relja Popović već osam godina zajedno, imaju i dve ćerke, još uvek se nisu venčali. Prošle godine isplivale su neke priče da se svadba Nikolije i Relje planira u oktobru, ali u strogoj tajnosti. Ali, šta je krenulo po “zlu…”

svadba Nikolije i Relje

ATA images

Svadba Nikolije i Relje – Planovi se nisu ostvarili 

Kako je ranije preneo Star, njih dvoje su krajem septembra prošle godine sa decom planirali da odu u Atinu na odmor kao i da se svadba Nikolije i Relje upravo tamo obavi.

Pročitajte Domom Lepe Brene odzvanjali su jauci jer je otišao najdraži muškarac – Poginuo je

Međutim, njihov plan je bio da o tome ne govore nikom, samo kumovima, a Vesna Zmijanac saznala je šta planiraju, i to od starije unuke, koja već sve razume.

svadba Nikolije i Relje

Screenshot

Vesna je čuvala unuku, kada joj je Rea rekla da će se mama i tata venčati.

Pročitajte Ovo je uništilo porodicu: Nikolija i Relja sa ćerkama izašli iz Vesninog stana, nisu mogli više da izdrže

Njoj nije bilo jasno šta devojčica govori, a kada je krenula da ispituje, shvatila je da je Rea čula dok Nikolija i Relja razgovaraju o tajnom venčanju.

svadba Nikolije i Relje

Ata images

– Vesna je odmah pozvala Nikoliju i rekla joj da zna za njen i Reljin plan i da ne može da veruje da su tako veliku stvar sakrili od nje. Počela je da plače, pa Nikolija nije znala ni šta da joj kaže. Rekla je da će joj sve objasniti, samo da se smiri. Vesna krivi i Relju, jer smatra da je on trebalo da insistira na tome da se njoj kaže, a ne da pristane na to da samo kumovi znaju.

Pročitajte Rodila se nova ljubav na Bukulji – Vesna Zmijanac ljubi baštovana, pevačica sija od sreće

– Jedva se smirila. Nikolija joj je kasnije objasnila da su Relja i ona samo pričali o tome, ali da još uvek ništa nisu zakazali. Na kraju je rekla da će i ona biti prisutna, ali da o tome ćuti – govori izvor blizak Vesni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

Svadba Nikolije i Relje – Pop zvezda otkrila istinu o udaji

U potpuno neposrednom i spontanom razgovoru odgovarala je na zanimljiva pitanja preneo je Radio S3 u u video prilogu otkrila je kkavu je udaju zamišljala… Naime, dok je objašnjavala da je oduvek želela da se uda u širokim pantlonama, Nikolija je kroz smeh rekla da ne veruje da će se uopšte udati. Ceo razgovor pogledajte u Instagram prilogu iznad.

AUTOR: SVET

IZVOR: Star / Svet

FOTO: ATA images