Brenina prva ljubav svet novine svet portal
Svet

February 28, 2024 22:00

By

Domom Lepe Brene odzvanjali su jauci jer je otišao najdraži muškarac: Poginuo je…

Otac Lepe Brene napustio je pevačicu veoma rano

Najveća balkanska Lepa Brena je tokom svoje karijera prošla mnoge nedaće, život je nije mazio od najranijeg doba pa ako mislite da u životu nikad nije zaplakala, grdno se varate. Otac Lepe Brene napustio je pevačicu davnih godina ali je to njena dubora rana i dan-danas.

Otac Lepe Brene

Rajko Ristić

Otac Lepe Brene – Diva lila gorke suze zbog njegovog odlaska 

Njene suze najčešće su bile radosnice, ali nije tajna da ih je balkanska zvezda lila i zbog teških prilika i bolnih iskustava koji su ostavili traga na njenom srcu. Jedan događaj je posebno napravio rez na srcu.

Pročitajte Miroslav upoznao vanbračnog sina, ne zna se ko je bio emotivniji – Mirjana ispričala detalje susreta

Otac Lepe Brene bio je njena največa podrška u životu a njegov odlazak teško je prihvatila.

Otac Lepe Brene

Rajko Ristić

S odlascima dragih ljudi, najpre roditelja Abida i Ifete Jahić, Brena se najteže nosila. Smrt roditelja jako je teško podnela a spas je pronašla u toplom porodičnom gnezdo i Bobinom zagrljaju.

Pročitajte Ludo ju je voleo, kako je samo dodiruje i gleda – Pogledajte fotografiju iz perioda kad su Brena i Saša Popović bili u vezi

Podrška naslednika Viktora i Stefana takođe nije izostala budući da su i oni u velikoj meri uticalo na to da tuga nakratko umine…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Otac Lepe Brene – Fale joj saveti i reči utehe

Ona je, naime, pre nekog vremena objavila fotografiju sa Abidom nastalu davnih dana a u opisu se pohvalila da joj je on bio najveća podrška.

Pročitajte Lepa Brena ima sve u životu, ali jedna želja će joj zauvek ostati neostvarena, a evo i koja

Najvoljenijeg je Brena izgubila u saobraćajnoj nesreći 2010. godine na svoj rođendan, a četiri godine kasnije na dan porodične slave Živojinovića ostala je i bez majke, piše portal Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić