Oporavak Vesne Zmijanac
Svet

July 21, 2023 11:45

By

Rodila se nova ljubav na Bukulji: Vesna Zmijanac ljubi baštovana, pevačica sija od sreće

Oporavak Vesne Zmijanac napreduje u oazi pevačice na Bukulji

Pevačica Vesna Zmijanac uspešno se oporavlja nakon što je doživela šlog i drugih zdravstvenih komplikacija koje su je poslednjih meseci snašle. Kako prenose mediji, oporavak Vesne Zmijanac teče kako su i lekari predvideli čijih se saveta ona pridržava, a posebno joj prija što se vratila na Bukulju u svoju oazu gde joj je sve potaman, ali ni to nije sve. Kako smo još saznali, Vesna ima i društvo na Bukulji.

Pročitajte: Bolest je veoma progresivna, Vesna Zmijanac doživela šlog – Nikolija očajna, za sve krivi sebe

Oporavak Vesne Zmijanac

Instagram

Podsećanja radi, Vesni su u martu u Kliničkom centru Srbije ugrađena tri bajpasa nakon čega je morala da se prodržava saveta lekara nekoliko meseci, a pošto još uvek ne sme da radi i umara se, rešila je da nađe pomoć kako ne bi opterećivala ćerku Nikoliju i zeta Relju. Zato je rešila da nađe ljude od poverenja koji će joj pomagati tokom leta oko kuće i dvorišta, te je zaposlila pomoćnicu i baštovana kako bi oporavak Vesne Zmijanac tekao u najboljem redu, a i da se Nikolija ne bi sekirala.

Pročitajte: Šta je ostalo od onakve žene – Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije, bolest je vidljiva FOTO

Oporavak Vesne Zmijanac

Rajko Ristić

– Vesna je zaposlila muškarca i ženu i uselila ih kod u svoju kuću. Muškarac radi kao vozač, ali i baštovan. Brine i o voćnjaku, čisti kokošinjac, ide u nabavku… Kad je reč o ženi, ona sređuje kuću, ali i pomaže Vesni s kuvanjem. Tvrdoglava je, pa i dalje sama sprema hranu. Najviše voli svoju organsku boraniju, kupus i grašak, ali i domaću piletinu. Ne daje lako varjaču nekom drugom – pričaju Vesnine komšije sa Bukulje koji pomno prate oporavak Vesne Zmijanac uz nove pomoćnike.

Pročitajte: Operisana Vesna Zmijanac – Zahvat rađen na otvorenom srcu, Nikolija u suzama

Oporavak Vesne Zmijanac

– Shvatila je da joj je za oporavak najbolje da bude na Bukulji. Tu je opuštena, nema stres, a nisu ni toliko velike vrućine kao u Beogradu, pa da mora stalno da uključuje klimu, koju ne podnosi. Nikolija redovno obilazi Vesnin stan na Novom Beogradu kako bi proverila da li8 je sve u redu i zalila joj cveće. Vesna će u avgustu otići nakratko u Atinu, gde Nikolija i Relja imaju nekretninu. Zakazala je i tri nastupa za jesen, ali dotad neće da se opterećuje poslom – zaključuje komšija i priznaje da je svi zezaju kako će da zavede baštovana i da je dasa kao rođen za nju, ali ona se na to samo smeje i odmahuje rukom.

 

AUTOR: Svet

IZVOR: Informer

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram