Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac
Svet

27 маја, 2023 20:00

By

Bolest je veoma progresivna, Vesna Zmijanac doživela šlog: Nikolija očajna, za sve krivi sebe

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac i dalje je veoma narušeno

Vesna Zmijanac je u aprilu operisana kada su joj ugrađeni bajpasevi zbog problema rada srca. Ono što nije poznato jeste da je pre toga usledio šlog, kada se pevačici oduzela leva noga.

Pročitajte: Sve je to zbog bezvolje i bolesti – Vesni Zmijanac izgled više nije važan, skroz se zapustila FOTO

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac

ATA images

– Vesna je ležala na neurologiji Kliničkog centra, srećom šlog nije ostavio veće posledice sem što joj se privremeno oduzela leva noga. Nakon toga su joj ugrađeni i bajpasovi. Na njeno insistiranje puštena je kući i odmah je pobegla u svoju oazu mira na Bukulji, njoj ta planina i njena sloboda jedino mogu da pomognu. Vesna je borac, ona će sve to izgurati, ta žena se ne predaje tako lako.

Pročitajte: Vesnu Zmijanac svi napustili – Zbog alkohola ostala bez bliskih ljudi, pokušali su da joj pomognu ali

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac

Foto: Rajko Ristić

– O njoj brinu zet i ćerka, Nikolija je stalno sa njom. Vesni su sada unuci terapija a Nikolija krivi sebe što je mamu opterećivala decom, pa što joj nije više pričala da mora zdravo da se hrani, ostavi cigarete iako je svesna da je Vesna verovatno ne bi poslušala. Ali sada je ćerka drži pod kontrolom i vodi računa o njenom zdravlju.

Pročitajte: Drama u porodičnom domu – Svi se mole za Vesnu Zmijanac, bolest je napredovala

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac

Ata images

– Pevačici su dosta pomogle terapije, situacija je sada mnogo bolja. Svakako da će morati na neko vreme da se smiri i prestane sa nastupima dok se totalno ne oporavi, to je sada prosto nemoguće. U poslednje vreme se mnogo preforsilrala zato je i došlo do svega. Imala je nastupe maltene svaki dan mesecima unazad. Nema ona više dvadeset godina kao nekada pa da može da peva svaku noć bez stajanja – kaže za Svet dobro obavešten izvor blizak pevačici.

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac polako se poboljšava, te verujemo da će čim oseti da može ponovo stati na binu i uveseljavati brojnu publiku koja obožava njene hitove.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images