Vesna Zmijanac i ćerka Nikolija
Svet

March 24, 2023 19:30

By

Najteže je gledati Nikolijine suze: Teško stanje Vesne Zmijanac svima zaustavilo život

Stanje Vesne Zmijanac ide na bolje

Vesna Zmijanac pre nekoliko nedelja imala je ozbiiljnu operaciju na srcu.

Naime, Vesna se sada oseća dobro i svakog dana je sve jača iako su joj ugradili tri bajpasa Vesna pollako počinje da bude ona stara…

Pročitajte: Umalo da plati životom – Vesna Zmijanac se bori protiv teške bolesti

Stanje Vesne Zmijanac

Ata images

– Vesni su ugrađena tri bajpasa. Situacija nije bila nimalo naivna kao ni prognoze lekara, ali je ona još jednom dokazala da je jača od svega što može da je zadesi. Kada je primljena u bolnicu, situacija nije bila sjajna. Lekari su najpre pokušali da joj ugrade stent, ali u tome nisu uspeli. Nakon nedelju dana, ponovo su je operisali i tom prilikom ugradili čak tri bajpasa. Operacija je izvršena 9. marta, a nakon deset dana od poslednje intervencije, ona je otpuštena na kućno lečenje i u dobrom opštem stanju – ispričao je izvor.

Pročitajte: Vesna Zmijanac neprepoznatljiva na fotografiji posle operacije – Ošišana do glave, mršava kao grana

Stanje Vesne Zmijanac

Ata images

Kako izvor navodi, Vesna je i pre i nakon operativnog zahvata bila puna duha i pozitivne energije i svima je jasno stavljala do znanja da ćče se sa ovim problem izuboriti. Ipak, jasno je da je u ovim situacijama porodici izuzetno teško pa ponekad i kad treba da budu jaki, posustanu…

Pročitajte: Lekari se satima borili za Vesnin život

Stanje Vesne Zmijanac

Rajko Ristić

– Ona je tešila doktore umesto oni nju. Govorila im je: „Šta vam je, biće sve okej! Nećete me se tako lako otarasiti, imam još toliko toga da uradim u životu“. S pacijentima je isto zbijala šale, pa kada je napuštala bolnicu, svi su bili i srećni i tužni u isti mah.

Pevač Slavko Banjac prvi ju je čuo po napuštanju bolničke postelje i radosne vesti je podelio sa svima koji je vole.

Pročitajte: Srce nije izdržalo, oglasila se Nikolija FOTO

– Vesna izbegava telefonske razgovore i poruke, ali se Banjcu javila jer se druže čitavog života. Znala je da brine i da se moli za njeno ozdravljenje, pa mu se javila kako bi se i sam uverio da je opet ona stara – ispričao je izvor.

Vesnina ćerka Nikolija oglasila se za “Blic” i potvrdila da je njena mama sada stabilno, ali da neće davati izjave na ovu temu do njenog potpunog oporavka.

Pročitajte: Fotografija ne laže – Vesna Zmijanac i Kemiš u strasnom zagrljaju, pao je i poljubac FOTO

Stanje Vesne Zmijanac

Ata images

– Mama je uspešno operisana i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi, i doktorima. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je ona dobro i da svakim danom bude sve bolje. Vratiće se uskoro na scenu, muzika je njena najveća ljubav, ništa ne brinite – istakla je ona.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images