vesna zmijanac i miroljub aranđelović
Sve puca od strasti

5 Juna, 2022 11:00

Fotografija ne laže: Vesna Zmijanac i Kemiš u strasnom zagrljaju, pao je i poljubac (foto)

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš bili su u braku nešto više od tri godine. Pevačica je tada važila za jednu od najlepših devojaka u Jugoslaviji, a brak sa Kemišem konstantno je bio pod budnim okom javnosti.

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš ludo su se voleli

Budući da Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš važe da velike zvezde, fotografija sa njihovog venčanja očekivano je privukla dosta pažnje na društvenim mrežama.

Pročitajte: Vesna Zmijanac poručila Kemišu: NISMO TI I JA JOŠ ZAVRŠILI!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Mnogi pratioci su komentarisali kako su Vesna i Kemiš izgledali srećno i zaljubljeno, a evo šta oni kažu o ljubavi koju su nedaka osećali jedno prema drugome.

– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – reka je Vesna svojevremeno.

– Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem – objasnio je Kemiš u jednom intervjuu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

Pročitajte: Soba Zorice i Kemiša odaje veliku tajnu, evo šta se krije iza zidina velelepne vile (foto)

Nakon rastanka Kemiš je svoju sreću našao pored Vesnine koleginice Zorice Brunclik, dok se Zmijančeva trudi da svoj ljubavni život sakrije od očiju javnosti.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / IVAN VUČIĆEVIĆ