Duško Tošić najnovije vesti
Svet

May 26, 2022 09:00

By

Nije tajna da mu dobro ide: Svi komentarišu fotografiju Duška Tošića samo se Jelena nije oglasila (FOTO)

Stil Duška Tošića oduševio sve na Instagramu 

Suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić poznat je po svojoj izuzetnoj decentnosti a čini se i da mnoge pripadnice ženskog pola nisu imune na njega. Ipak, sigurni smo i da mu jači pol zavidi na eleganciji i ukusu. Svakim novim pojavljivanjem on očara javnost, te mu je to još jedanput pošlo za rukom.

Pročitajte: Jelena Karleuša krije svoja humana dela: Ono što je sada uradila nateraće vam suze na oči

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Stil Duška Tošića svi komentarišu ali se Jelena još nije oglasila

Dok boravi u Istanbulu, bivši fudbaler, sada fudbalski menadžer, uspeva da iskoristi i priliku da se nađe na ekskluzivnim lokacijama. Duško uživa u šetnji prelepim Istanbulom a koristi i priliku da se fotografiše pored znamenitosti ovog velikog grada. Tako je novom fotografijom uzburkao javnost, piše “STORY!”

Pročitajte: Duško Tošić likuje: Nika Tošić je postala ono što Jelena nije želela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Naime, Duško je pozirao odeven u odelo, u bojama koje mu savršeno pristaju. Preplanuo i vitak uživao je u lepom vremenu, a svi pratioci na društvenim mrežama ostali su očarani njegovom savršenom modnom kombinacijom. Bilo da nosi najskuplje brendove ili marke dostupne svima, suprug Jelene Karleuše je nepogrešiv u svom odabiru budući da je tokom godina naša najpoznatija pop diva uticala na njegov ukus, koji se značajno s godinama promenio nabolje.

Ono što su svi primetili jeste da Duško izgleda sveže i mnogi su prokomentarisali da mu sjajno ide u životu. Upravo zbog toga javnost je nestrpljivo čekala Jelenin komentar koji se još uvek nije dogodio.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot