karleuša
Svet

24 маја, 2022 13:00

Jelena Karleuša krije svoja humana dela: Ono što je sada uradila nateraće vam suze na oči

Humanost Jelene Karleuše je nešto o čemu se ne govori dovoljno

Jelena Karleuša donirala je 150.000 dinara za spasavanje krave Slavice, a sve kako ne bi zvršila u klanici.

Popularna pevačica pokazala je humanost na delu i dala primer ljudima na koji način treba da se ophode i da tretiraju životinje i da se bore za njihove što srećnije živote. Naime, studenti veterine nedavno su na društvenim mrežama apelovali na ljude da im pomognu i uplate ko koliko može, a sve kako bi kravu Slavicu, koju su pozajmili od jedne farme za praksu, spasili i sačuvali od klanice. Iznos koji im je bio neophodan je 150.000 dinara.

jelena karleuša

Humanost Jelene Karleuše mnogima je bila od značaja

Tu svotu je donirala Jelena, koja je, čim je saznala za akciju studenata veterine, odlučila da im pomogne i da Slavica ne bude još jedna u nizu životinja koje, nažalost, završavaju u klanici.

Jelena voli životinje i apeluje na milost i saosećanje ljudi prema njima, a poznato je da godinama unazad ne jede mesno i ne nosi životinjsko krzno. Podsetimo, jedna od studentkinja koja je učestvovala u akciji za Slavicu, rekla je za medije da su se studenti vezali za nju i odlučili su da je otkupe.

krava Slavica

Pročitajte: Veliko srce Jelene Karleuše – Pevačica se oglasila povodim tragedije koja se desila

– Slavica je došla kod nas početkom februara, kada je počeo i letnji semestar, i bila je namenjena za praktičnu nastavu. Budući da ona ne može da ostane steona, nju farma nakon naše prakse šalje u klanicu i onda tako okončava svoj život. Ipak, kako smo se za nju svi vezali i dali joj ime, nismo hteli da ishod bude takav, pa smo pokrenuli akciju prikupljanja novca, kako bismo je otkupili. Farma je tražila 150.000 dinara i mi smo taj novac prikupili, ali ostaje da vidimo koliko će novca još biti potrebno za njen prevoz i hranu – rekla je studentkinja za „Telegraf.rs“.

jelena karleu[a

ata images

Humanost Jelene Karleuše je nešto o čemu se ne govori dovoljno, jer su pevačica i njen suprug Duško Tošić bezbroj puta učestvovali u brojnim humanitarnim akcijama, a poznato nam je i da rado donira novac kome god je potreban, ali da o tome skoro nikada ne želi da govori.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN