Razvod Kemiša i pevačice
Svet

11 децембра, 2022 18:45

By

Hitno operisana Vesna Zmijanac: Lekari su se satima borili za njen život

Operacija Vesne Zmijanac prošla je dobro i pevačica se brzo oporavila

Da ti se život može okrenuti naopačke u jednoj sekundi, Vesna Zmijanac dobro zna. Pre osam godina doživela je pravu dramu kada je urgentno završila u bolnici nakon komplikacija sa štitnom. Hitna operacija Vesne Zmijanac dogodila se ubrzo, zahvaljujući ažurnosti lekara, a kako se pisalo, zahvat je bio veoma rizičan i Vesna je bila u životnoj opasnosti.

Pročitajte: Nije baš sve tako sjajno – Vesna Zmijanac rekla šta misli o zetu, Relja joj uzvratio istom merom

Operacija Vesne Zmijanac

Foto: Instagram

Doktori su dugo pokušavali da utvrde šta je prouzrokovalo pevačicine zdravstvene probleme.

Vesna je jedva izvukla živu glavu. Lekari mesecima nisu mogli da utvrde u čemu je problem, jer su mislili da je samo klimaks, budući da je pevačica imala takve simptome. Međutim, analize su kasnije pokazale da zbog štitne žlezde mora na hitnu operaciju. Intervencija je odrađena pre tri godine i bila je veoma rizična, dugo je trajala, a Vesna je teško podnela anesteziju. Zaista je bila na ivici smrti i baš se uplašila posle toga – tvrdio je tada izvor blizak pevačici i otkrio da se njen život iz korena promenio:

Pročitajte: Nikolija presrećna zbog pomirenja – Vesna Zmijanac ponovo ljubi bivšeg muža, velikog zavodnika i moćnika (foto)

Operacija Vesne Zmijanac

Foto: Rajko Ristić

– Zbog toga se i ugojila! Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava. Kada krenu vremenske oscilacije, javljaju se novi problemi. Ima drhtavicu, a raspoloženje joj se menja iz minuta u minut – kazao je jedan od Vesninih najbližih prijatelja.

Operacija Vesne Zmijanac iako veoma rizična, uspešno se završila a pevačica je prošla kroz dugotrajni oporavak gde su joj najveću pomoć i podršku pružali ćerka Nikolija i zet Relja Popović. Danas je Vesna redovna na svim pregledima i ništa ne prepušta slučaju jer zna koliko je bilo neizvesno kada se pojavio problem sa štitnom žlezdom.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images