Razvod Kemiša i pevačice
Svet

September 6, 2022 10:15

By

Nikolija presrećna zbog pomirenja: Vesna Zmijanac ponovo ljubi bivšeg muža, velikog zavodnika i moćnika (foto)

Bivši muž Vesne Zmijanac je ugledni akademski građanin ali ne prefeira eksponiranje 

Pevačica Vesna Zmijanac koja je tokom karijere važila za veliku zavodnicu, njen privatni život javnost nikad nije dobila na “tacni.” Iako je njena intima, ljubavni život pa čak i odevanje oduvek intrigiralo javnost, Zmijančeva je uspešno odolevala kandžama šoubiznisa. Bila je uspešna, prelepa ali nikad deo skandala.

Pročitajte: Odlazi, gotovo je – Vesna Zmijanac povukla drastičan potez zbog porodice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija

Kada je stala na ludi kamen i rodila devojčicu, danas popularnu pop zvezdu Nikoliju Jovanović, interesovanje za njen život postao je dvostruko veći. Pogotovu, jer se njen bivši muž, ugledni akademski građanin, nikada nije pojavljivao u medijima.

Bivši muž Vesne Zmijanac – Ugledan zavodnik

Doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila ćerku Nikoliju svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a, poznato je i da je zbog ljubavi prema Vesni koja je tada uživala u velikoj popularnosti, odlučio da njen spot bude predstavljen u najgledanijoj informativnoj emisiji – “Dnevniku”. Bivši muž Vesne Zmijanac nikada nije želeo da se javno eksponira iako ga je devedesetih pratio glas šarmera i moćnog čoveka.

Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – rekla je ranije Nikolija za jedan magazin.

Pročitajte: Ne čeka zeta – Vesna Zmijanac u Grčkoj renovira ćerki stan, u sređivanje uložila ogromne pare

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija

Bivši muž Vesne Zmijanac – Srećna porodica na okupu

Porodične fotografije iz perioda njihove ljubavi izazvale su veliku pažnju javnosti i niko nije ostao imun na činjenicu koliko su bili lep i skladan par. Uspomene dok je porodica bila na okupu ovih dana kruže društvenim mrežama a svedče o sreći i velikoj ljubavi koju Vesna i Vlada osećali jedno prema drugom.

Kada su se emocije ugasile, svako je krenuo na svoju stranu, Vlada se ponovo oženio i u srećnom je braku iz kog ima ćerku Teodoru i sina Luku, dok za razliku od njega Vesna ističe kako joj samački život prija, piše “Story!”

Pročitajte: Fotografija ne laže – Vesna Zmijanac i Kemiš u strasnom zagrljaju pao je i poljubac (foto)

Podsećanja radi, Vesna Zmijanac je najpre bila u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, da bi se ljubav okončala nakon nekoliko godina zajedničkog života, a nakon toga je upoznala Vladu sa kojim je dobila ćerku.

Pročitajte: Potpuno drugačija Nikolija Jovanović – Odvažna promena o kojoj će se tek pričati (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA🫀 (@niki.queen19)

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images