Vesna Zmijanac i ćerka Nikolija
EMOTIVNA

June 30, 2022 22:00

By

Nikolija Jovanović nikad iskrenija: Često plačem zbog majke

Nikolija Jovanović otvorila je dušu o temama koje godinama intrigiraju javnost poput odnosa sa nevenčanim suprugom i kolegom Reljom Popovićem.

Nikolija Jovanović

Rajko Ristić

Nikolija Jovanović progovorila o porodičnim tajnama

– Imam veoma napadnu energiju, napornu. Savetujem se sa Reljom. Relja daje dobre savete, bolje od mene, ja često grešim – kazala je Nikolija Jovanović, te otkrila da li bi se preselila u Grčku, u kojoj često boravi i zašto plače na koncertima majke Vesne Zmijanac, sa kojom je u fenomenalnim odnosima.

– Ne bih mogla da se preselim, mogla bih da budem neko vreme, al’ posao i porodica su mi vezani za Srbiju. Može i odande da se radi, ali sve je u Beogradu. Volela bih, pak, da ostarim pored mora. A na koncertima moje majke pola plačem, pola plešem. Plačem, jer je to ta emocija, baš je neverovatna. Mnogo volim moju majku da slušam kako peva – istakla je, pa se osvrnula na majčinstvo i nedavnu promenu, kad je imala plavu kosu.

Pročitajte: Izgled Nikolije Jovanović zaprepastio – Još jedna korekcija na licu potpuno bi joj promenila lični opis (foto)

Nikolija Jovanović

– Ne mogu da kažem da je išta teško sa decom. Nekako mi ne ide da tako nešto kažem. Naravno da ima tu i neprospavanih noći, i svašta nešto što nosi majčinstvo, ali je to veliki blagoslov, nadvlada sve ostalo. A plava kosa… Možda za jedno 20 godina… (smeh) Igrala sam se skoro, upropastila svoju divnu kosu, tako da me sigurno sad nećete viđati sa plavom bojom, jedino ako ne budem imala neku periku – zaključila je Nikolija.

IZVOR: KURIR/BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM