Bivši dečko Nikolije Jovanović svet portal
Svet

January 13, 2024 15:45

By

Nikolija udarila Relju gde najviše boli: Pevačica otkrila da će da plati repera i nastavi dalje

Album Nikolije Jovanović uskoro će ugledati svetlost dana

Album Nikolije Jovanović s nestrpljenjem se očekuje a o njegovom izlasku i detaljima obavestila je pratioce putem Instagrama čak i šaljivom objavom o Relji Popoviću. 

Album Nikolije Jovanović

ATA images

Album Nikolije Jovanović biće pravim bum

Fotografija koju je Nikolija Jovanović objavila a na kojoj je njen suprug, suptilno je otkrila da se u studiju kuvaju hitovi koji će Nikoliju ponovo staviti na vrh trending liste. Kako je i sama istakla, album planira za mesec mart 2024. godine.

Pročitajte Pevačica Nikolija Jovanović u potpunosti promenila imidž, Relja se još nije oglasio FOTO

– Pripremam album za mart, uveliko je pri kraju. Novi album, iako je nezahvalno da kažem, biće po meni najbolji do sada. Nekako najzreliji, a opet ima pesama koje niko nije čuo, ima i repa i balada; ne razmišljam kako će da prođe, razmišljam da ne razočaram sebe. Ovo je prvi album na kojem nisam pravila kompromise. Relja nije mnogo uticao. Nisam u fazonu da mora da se pozabavi mojom muzikom – zaključeno je posle njene izjave da će album Nikolije Jovanović biti izvanredan.

Album Nikolije Jovanović

Rajko Ristić

Ovako je to objasnila:

– Nadam se da će album da zaradi dovoljno da mogu da ga platim za duet posle – simpatično je izjavila pevačica koja je svima stavila do znanja da sa mužem želi duet kao i da se tek zahuktava dalje da ređa uspehe.

Album Nikolije Jovanović

Instagram

Iako Relja možda i nema nekog udela u Nikolijim pesmama, evidetno je da je veoma zainteresovan za njen novi projekta pa sa njom posečuje studio u kom se radi punom parom.

Album Nikolije Jovanović trenutno najvažniji, a ljubav?

Malo je onih koji zapravo znaju pozadinu Reljine i Nikolijine ljubavne priče. Prve varnice među njima sevnule su 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu “Alkohola litar”, koju je Nikolija snimila sa grupom “Elitni odredi” u čijem sastavu je bio tada Relja.

Pročitajte Potpuno drugačija Nikolija Jovanović – Odvažna promena o kojoj će se tek pričati (FOTO)

Ubrzo pošto su objavili javnosti da su zajedno, otkrili su da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Tada su počeli sve ređe da se oglašavaju u medijima, a jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio.

Album Nikolije Jovanović

Ata images

– On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – “magija“, priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja.

– Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik. – dodala je Nikolija.

– Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga – rekla je ona.

Album Nikolije Jovanović

Foto: Instagram

Pevačica nije skrivala da je to što vole iste stvari zapravo bilo zaslužno za to što njihova ljubav uspeva.

– Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše – iskreno je priznala Jovanovićeva.

Njihovu ljubav uvećale su dve ćerke – Rea i Hana. Iako žive u skladnoj zajednici, nikada nisu želeli da se venčaju. Ili su to možda sakrili.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić