Pevačica Nikolija Jovanović
Svet

24 августа, 2023 13:00

By

Pevačica Nikolija Jovanović u potpunosti promenila imidž, Relja se još nije oglasio FOTO

Pevačica Nikolija Jovanović stajling promenila iz korena

Popularna muzička zvezda i suprpuga repera Relje Popovića prepoznatljiva je po svojim modnim kombinacijama ali i frizurama koje je u poslednje vreme više puta promenila

Pevačica Nikolija Jovanović

ATA images

Nikolija Jovanović pokazala je da sjajno pliva u raznim stilovima a poslednjom promenom oduševila je javnost.  Naime, pop zvezda promenila je frizuru u nešto ženstveniji stil slično onom koji u poslednje vreme preferira Sara Jovanović.

Nikolija Jovanović stajling je u potpunosti ukombinovala uz novu frizuru pa je tesna haljina na tufnice bila savršen odabir.  Takođe, ova frizura istakla je Nikolijine prelepe crte lica a komentari na postu s fotorgafijama bili su i više nego pozitivni.

Pevačica Nikolija Jovanović

Ono što je mnoge zadivilo je da je pevačica brzo uspela da povrati figuru, pa izgleda fenomenalno sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama. Iako se relativno skoro porodila, na njenom telu nema ni grama viška, već izgleda kao da nikada i nije bila trudna.

Nikolija Jovanović je liniju nakon porođaja dovela do savršenstva uz pomoć treninga, ali i svog supruga Relje koji joj je najveća podrška ali koji još uvek nije stavio komentar na novi imidž…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram