Bivši dečko Nikolije Jovanović svet portal
Svet

February 3, 2024 20:45

By

Vesna ga nije htela za zeta, a sad je svetska zvezda: Ko je zgodniji Relja ili Nikolijin bivši (foto)

Bivši dečko Nikolije Jovanović je pravi frajer

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović je pre Relje bila ludo zaljubljena u košarkaša Tanasisa Adetokumboa sa kojim je bila u emotivnoj vezi dok je studirala u Atini. Međutim kraj romanse se desio pre deset godina, a jednom prilikom je Nikolijina mama otkrila šta misli o njemu.

Bivši dečko Nikolije Jovanović svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Bivši dečko Nikolije Jovanović je sportista

Naime, dok je studirala u Grčkoj, Nikolija je bila u emotivnoj vezi sa Tanasisom i na društvenim mrežama je neretko objavljivala njihove zajedničke fotografije, a zbog ljubavi je često putovala u Ameriku i tako su održavali vezu dve godine.

Njihovu vezu je podržala i Nikolijina majka, pevačica Vesna Zmijanac, ali je svojevremeno izjavila da Tanasisa ne smatra zetom jer za tako nešto još uvek rano.

“On još nije zet i ja ne gledam njene dečake baš toliko “duboko” da bih razmišljala da li sam zadovoljna njenim izborom ili nisam. Tamo gde je njoj dobro, i meni je dobro, gde je ona srećna, i ja sam. Ne volim samo kad je tužna i nezadovoljna, a sve što od nje tražim jeste da bude zdrava i radosna. Ostalo me ne interesuje”, izjavila je Vesna jednom prilikom za “Alo!”

Veza na daljinu nije uspela, bivši dečko Nikolije Jovanović želeo da se ona preseli u Ameriku

Međutim do kraha ljubavi je ipak došlo 2014. godine, kada se spekulisalo da je Tanasis želeo sa Nikolijom da otpočne zajednički život u Njujorku, dok je ona želela da se posveti muzičkoj karijeri u Srbiji. Bivši dečko Nikolije Jovanović se nakon raskida posvetio karijeri, a na Instagramu ima preko milion pratilaca, a Nikolija je takođe nastavila dalje i posvetila se svojoj muzičkoj karijeri.

Pročitajte Vole privatnost ali ovo nisu uspeli da sakriju – Nikolija i Relja konačno pokazali istinu nakon toliko godina FOTO

Nedugo nakon raskida sa bivšim je snimila pesmu “Alkohola litar”, sa grupom “Elitni odredi” i tada su, kako navode mediji, počele da sevaju varnice između nje i njenog sadašnjeg supruga Relje Popovića. Danas Relja i Nikolija uživaju u braku iz koga imaju dve ćerke.

Bivši dečko Nikolije Jovanović svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, Ivan Vučićević