Nikolija i Relja
Svet

31 августа, 2023 20:45

By

Vole privatnost ali ovo nisu uspeli da sakriju: Nikolija i Relja konačno pokazali istinu nakon toliko godina FOTO

Nikolija i Relja pokazali emotivan momenat sa ćerkom 

Budući da su rođene u veoma popularnoj muzičkoj porodici, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića veoma su interesantne javnosti, a kako su poznati mama i tata striktni u odluci da ih od pogleda zaštite i njihovu privatnost što više sačuvaju, do sada nismo imali prilike da se uverimo kako devojčice izgledaju.

Pročitajte Otkriveno u kakvom su zaista odnosu Nikolija i Relja i šta se desilo na letovanju FOTO

Nikolija i Relja

ATA images

Nikolija i Relja izbegavju da o svojim mezimicama iznose bilo kakve detalje, pa intervjue na tu temu uvek mudro zaobilaze. Međutim mega zvezda Vesna Zmijanac ne propušta priliku da priča o svojim unukama, koje, kako tvrde oni koji su imali priliku da ih vide, izrastaju u prave lepotice i slika i prilika su svoje bake.

Ćerke Nikolije Jovanović obožavaju baku i neretko provode vreme na Vesninom imanju na Bukulji, što dovoljno govori o njihovim harmoničnim porodičnim odnosima i pobija svaku spekulaciju o tome kako je između Vesne i njene ćerke Nikolije zategnut odnos piše Story.

Pročitajte Zgrčena utroba i strašan bol u grudima – Nikolija i Relja izgubili bebu, Vesnina patnja jača i od bolesti

Nikolija i Relja

Rajko Ristić

O unukama Rei i Hani i o tome kako se one provode kada su kod bake, folk diva je govorila jednom prilikom gostujući u „Ekskluzivu“.

– Galamim na njih najviše, ali me ne slušaju, ne čuju. Pre neki dan je Hana bila mirna u kući kod mene na Bukulji, ne čuje se, znam da nešto radi. I ja se u jednom momentu trgnem i vidim je kako je uzela daljinski od televizora – opisala je Vesna dogodovštine sa unukama i nastavila:

Pročitajte Relja Popović napustio Vesnin stan – Pohvalio se novom luksuznom nekretninom i priznao da je solo FOTO

Nikolija i Relja

– Meni to smeta, jer sam na Bukulji nema ko da mi posle namesti kanale, a ona je sve ispritiskala, ispomerala i na televizoru samo sneg. Počela sam da vrištim na nju, ali ona puče od smeha. Tako da toliko o mojoj strogoći – rekla je pevačica kroz osmeh i dodala:

– Hana je duhovita, zna da je smešna i stalno nas zasmejava, dok je Rea ozbiljna, ona je sada prava devojčicaistakla je Vesna i dodala da u njenom domu nikada nije dosadno, te da je sve podređeno unukama.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram