Bivši dečko Nikolije Jovanović svet portal
Svet

September 29, 2022 11:32

By

Ćerke Nikolije Jovanović su kopija bake Vesne: Ovako se provode kod nje na Bukulji

Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića intrigiraju javnost otkad su se rodile, međutim, njihovi roditelji izbegavaju da govore o njima za medije. No, baka Vesna Zmijanac ne propušta priliku da priča o svojim mezimicama, koje su, kako tvrde oni koji su imali priliku da ih vide, lepotice kao i njihova baka.

Pročitaj: Isplivala fotka Vesne Zmijanac i Nikolije iz prošlosti – Svi komentarišu istu stvar (foto)

Instagram

Iako se pričalo o tome da su Nikolija i Vesna u lošim odnosima, to se ispostavilo kao netačno, jer su pevačica i njene naslednice česte gošće na bukulji, na imanju Nikolijine majke.

A, kako se Rea i Hana provode kada su kod bake Vesna je otkrila u emisiji Exkluziv.

Pročitaj: Transformacije Nikolije Jovanović koje šokiraju – Operisala nos, skinula mladež… (foto) 

Ćerke Nikolije Jovanović

Instagram

– Galamim na njih najviše, ali me ne slušaju, ne čuju. Pre neki dan je Hana bila mirna u kući kod mene na Bukulji, ne čuje se, znam da nešto radi. I ja se u jednom momentu trgnema  i vidim je kako je uzela je daljinski od televizora. Meni to smeta, jer sam na Bukulji nema ko da mi posle namesti kanale, a ona je sve ispritiskala, ispomerala i na televizoru samo sneg. Počela sam da vrištim na nju, ali ona puče od smeha. Tako da toliko o mojoj strogoći -rekla je pevačica kroz osmeh i dodala:

– Hana je duhovita, zna da je smešna i stalno nas zasmejana, dok je Rea ozbiljna, ona je sada prava devojčica – istakla je Vesna i dodala da u njenom domu nikada nije dosadno, te da je sve podređeno njenim unukama.

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM