Zdravlje Vesne Zmijanac
Svet

16 августа, 2022 11:30

Tajna testamenta Vesne Zmijanac: Nikolija nije jedina naslednica brojnih nekretnina

Testament Vesne Zmijanac iznenadio je mnoge

Vesna Zmijanac (65) napisala je testament. Legendarna pevačica nedavno se sastala sa advokatom kako bi podelila nasledstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Pročitajte: Ne čeka zeta – Vesna Zmijanac u Grčkoj renovira ćerki stan, u sređivanje uložila ogromne pare 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)


Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beogradu, ali nije zaboravila ni ćerku Nikoliju i zeta Relju Popovića, kojima će takođe pripasti dobar deo pevačicinog bogatstva!

– Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu – priča dobro obavešten izvor.

Pročitajte: Fotografija ne laže – Vesna Zmijanac i Kemiš u strasnom zagrljaju, pao je i poljubac (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Prema njegovim rečima, pevačica se trudila da obezbedi ćerku, ali i unuke.

– Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je ćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 evra! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živela tokom studija u Grčkoj – kaže izvor za Informer.

Pročitajte: Odlazi, gotovo je – Vesna Zmijanac povukla drastičan potez zbog porodice 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Relja Popović (@reljarelja)

On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina!

– Mnogima zvuči neverovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se poslednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište… Nikolija i on će deliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi reč, jer to krije – priča izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: Informer

FOTO: INSTAGRAM