Svet

14 Avgusta, 2021 17:00

OTKRIVAMO! Vesna Zmijanac pukla 360.000 za NOVU GAJBU!

I dok pevači kukaju da je kriza i da su se zadužili kako bi preživeli korona besparicu, Vesna Zmijanac pazarila je penthaus u Beogradu!

Vesna Zmijanac pukla ogroman keš!

Kako Svet saznaje, ona je kupila nekretninu u novosagrađenoj luksuznoj zgradi u centru Beograda, za koju je izdvojila 360.000 evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Vesna je oduvek pametno investirala novac. Svesna je da cene nekretnina u Beogradu rastu, a posle konsultacija sa prijateljima, shvatila je da je bolje da kupi stan nego da joj novac oročen stoji u banci sa malim kamatama. Ona je uzela nekretninu u izgradnji, tako da je i cena bila malo povoljnija, oko 3.000 evra kvadrat. Sada se privode kraju grubi radovi, a njoj se ne žuri – kaže za Svet izvor blizak pevačici i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Penthaus je površine oko 120 kvadrata. Imaju ogroman balkon, bazen. Ma, san snova. Zgrada ima recepciju, veliki lobi, obezbeđenje. To je kao hotel, na ozbiljnom luks nivou. Vesna bi da se Nikolija i Relja sa decom presele tamo, zet je zadovoljan i ovim gde su sad, ali deca bi imala veći komfor. Stanove na Vračaru mogu da iznajmlju ju i lepe pare uzmu od kirija. A Vesna će verovatno i dalje biti na Bukulji, gde je našla svoj mir. Ima svoju bašticu, udomljuje pse, uživa u prirodi i tišini. To je njen raj – zaključio je izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ