Ćerke Nikolije i Relje svet portal svet
Svet

January 30, 2024 20:45

By

Godinama ih posmatraju a oni kriju intimu: Komšije ispričale kako stoje stvari između Relje i Nikolije

Kakvi su zapravo Nikolija i Relja otkrivaju komšije

Snimak na kojem Nikolija Jovanović plače izazvao je pravu buru na društvenim mrežama jer ona priča da joj je dosta komentara u kojima je upoređuju sa majkom, pevačicom Vesnom Zmijanac. Ne zato što ne voli da joj je slična, već zato što godinama gradi svoju karijeru i ponosna je što ima nju za majku.

kakvi su zapravo Relja i Nikolija

Ata images

O tome kakvi su zapravo Relja i Nikolija otkrile su komšije koji tvrde da su kao sav normalan svet

Nikolija i Relja su super mladi par i posvećeni roditelji. Videla sam video na mrežama i potpuno je razumem. Danas svako ima pravo svakog da kudi. Znam, kada je rodila prvo dete pa je često bila u parku sa Reljom, da su se nervirali što je svaki intervju, i kod nje i kod njega oko Vesne. Bolelo ih je što ispada da nemaju svoju karijeru i da im je Vesna sve obezbedila, kaže komšinica i dodaje:

Pročitajte Nikolija i Relja izgubili bebu, Vesna Zmijanac preživljava duboko ukorenjenu bol

– Vesnu viđamo da dođemo, ali retko. U poslednje vreme je ne viđamo uopšte ali njih dvoje su dobre komšije – kakvi su zapravo Nikolija i Relja, otkriveno je dalje u nastavku:

kakvi su zapravo Relja i Nikolija

Ata images

U obližnjoj prodavnici kažu da nisu znali ko je Relja.

– Za Nikoliju smo čuli, ali nismo znali ko je Relja. Odnosno da je popularan. Vidim da ga tinejdžeri više vole nego nju. Ne ponašaju se kao javne ličnosti, uvek su u nekim širokim trenerkama i sa dečicom. Vidi se da su brižni roditelji. Nikoliju viđamo često bez šminke, vikendima radi pa im pomaže dadilja, kaže u radnji.

kakvi su zapravo Relja i Nikolija

Antonio Ahel/ATAImages

Kakvi su zapravo Nikolija i Relja, otkriva starija gospođa koja živi u ulazu pored zgrade

– Svako jutro ona je sa decom u parku i šetnji. Sednu neka da u obližnju poslastičarnicu. Nekada je možda suviše zapitkujem i možda joj budem dosadana, ali mi nikada to nije rekla.

Pročitajte Vesna Zmijanac nju nikad ne spominje – Nikolija otkrila istinu o svojoj sestri

– Odgovori mi pristojno. Žao mi je što živi u senci poznate majke ali to je tako sa svom decom poznatih. Ona prelepo peva narodnu muziku, čula sam je jednom ali sigurno je odustala baš zbog toga što bi joj bio teret Vesnin uspeh u tom fahu.

kakvi su zapravo Relja i Nikolija

Ata images

Mnogi misle da i Relju nervira ta stalna polemika u kakvog su odnosu on i Vesna.

– Niko ne pita u kakvom su odnosu Nikolija i njegovi roditelji zato što nisu poznati. On je dečko iz drugog sveta pa je zato možda više pogođen time, ali mislim da mu je žao što se Nikolija baš trudi oko svoje karijere a stalno je porede sa majkom, koja je različita.

kakvi su zapravo Relja i Nikolija

Instagram printscreen

Podržavaju je sada svi

Komšinica koju je novinarska ekipa srela u prolazu, kaže da otkada je Nikolija iznela u javnost sve što joj je na dušu mnogi je usmeno podržavaju.

– Pre neki dan sam čula devojku koja je rekla Nikoliji da je prava carica što je sve ispričala emotivno i da je svi podržavaju. Ona ima svoju publiku koja je voli, a ovi što je hejtuju to su sigurno ljudi koji svima pišu negativne komentare. Ne treba to da doživljava tako strašno jer i njena majka je ponosna što su obe u muzici – rekle su komšije kakvi su zapravo Nikolija i Relja.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images