Ceca Ražnatović i Goca Božinovska svet portal svet
Svet

April 21, 2024 20:45

By

Zar tako sa majkom, Goca priznala: Kada Mirko poludi bežim iz kuće…

Sin Goce Božinovske promenio se, ipak nju plaši njegov karakter

Mnoge je iznenadila vest da se sin Goce Božinovske uključio u porodičan biznis tazbine, ne zato što deca poznatih ne radi uobičajene poslove, već zbog toga što je Mirko Šijan u medijima uglavnom bio deo priča zbog romansi sa poznatim pevačicama, ali i zbog raznih problema, a o tome je javno i njegova majka Goca govorila.

Sin Goce Božinovske svet novine svet portal

Bojan Vuković

Sin Goce Božinovske pravio probleme, ženidba ga promenila

Goca Božinovska neretko je pričala o odnosu sa svojom decom, posebno sa sinom Mirkom za koga je rekla da je divan, ali ako je nervozan ona mu se sklanja s puta.

“Moj Mirko je suvo zlato, majkin ceo svet, ali kad poludi i kad je nervozan, sklanjam mu se s puta! On ume da baca stvari kad je nervozan, bežim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj”, rekla je Goca kroz smeh, pa je potom nastavila:

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

“On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju. Kaže mi: “Jesi li sigurna da sam to ja?”, a ja dodam: “Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je”. Plašim se čak i kad vozi motore, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvek je voleo brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin. Njega je otac Zoran još dok je mali bio učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam.”

Sin Goce Božinovske svet novine svet portal

Bojan Vuković

Pevačica je priznala da je karakter njenog sina Mirka pomalo plaši jer je veoma sličan svom ocu, pokojnom Zoranu Šijanu.

“On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmijum i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio – neustrašiv. Sećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa. Plašim se da ne završi kao njegov otac”, izjavila je Goca “Alo”.

Sin Goce Božinovske svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Jednom prilikom komšije su pričale o odnosu Goce i njenog sina, te su izjavili da se sada smirio od kako se oženio, ali je ranije često pravio razne probleme.

Pročitajte Goca Božinovska poludela, Mirko Šijan i Bojana Rodić za renoviranje bazena dali deset hiljada evra

“Mirko je dete čiju energiju je trebalo pametno kanalisati, a Goca za to nije imala vremena. Dobro je sada ispao. Vidim ga da donosi namirnice i da uradi po dvorištu sve što treba. Vidim ih ponekad skupa kako šetaju, svrate da popiju kafu, ali ranije je on ovde blejao satima. Naročito dok se zabavljao sa onom pevačicom Grujić Katarinom. Čini se da se unormalio. Što je i pametno. Druži se i dalje sa nekim momcima iz kraja, ali sada je prilično porodičan čovek.”

“Mnogo je on njoj problema pravio, godinama se nervirala a nije imala mušku figuru u kući da ga smiri. Mislim da je odahnula kada se oženio, snajka ga je smirila svetski.”

AUTOR: Svet

FOTO: Bojan Vuković, Ivan Vučićević