Zdravlje Vesne Zmijanac
Svet

6 августа, 2022 13:00

Ne čeka zeta: Vesna Zmijanac u Grčkoj renovira ćerki stan, u sređivanje uložila ogromne pare

Stan Nikolije Jovanović uskoro će biti renoviran

Stan u Atini, koji je folk diva Vesna Zmijanac kupila ćerki Nikoliji kada je diplomirala, predmet je divljenja kako „običnih smrtnika” tako i pripadnika srpskog džet-seta! Nikolija i Relja Popović tamo često borave s obzirom na to da je Vesnina naslednica emotivno vezana za Grčku u kojoj je provela neke od najlepših godina.

Stan Nikolije Jovanović u Vesninim rukama

No, čini se da oaza u srcu grčke prestonice uskoro neće izgledati kao na fotografi jama koje smo viđali na društvenim mrežama! Naime, kako nam je otkrila Zorica Marković, Vesna je nedavno otputovala u Grčku gde je na sebe preuzela krečenje, a kako smo čuli od bliskog joj izvora, i kompletno renoviranje stana.

Pročitajte: Nikolija napala Relju – Da mi nije moje Vesne, ne bismo imali nijedan stan

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Zmiki želi da izbaci neke komade za koje je dala pravo malo bogatstvo kako bi prostor malo ‘prodisao’, a njene unučice Rea i Hana imale više prostora za igru kad dođu s roditeljima. Već je, koliko čujem, stupila u kontakt i s molerima koji će osvežiti zidove i plafone. Takođe, ima u planu da promeni rasvetu u dnevnom boravku, a već je kupila i neke umetničke slike kojima će nakon krečenja ukrasiti zidove – priča izvor.

Pročitajte: Nikolija Jovanović nikad iskrenija – Često plačem zbog majke

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

On dodaje da je Nikolija pokušala da odgovori majku od renoviranja budući da smatra da je sve to samo nepotreban trošak i da je stan savršen kakav jeste, ali kad Vesna nešto reši – mora da bude po njenom!

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: INSTAGRAM