Jelena Karleuša o muškarcima svet portal svet
Svet

February 26, 2024 19:30

By

Već je odavno bilo jasno ali je stigla i potvrda: Duško Tošić skinuo burmu FOTO

Tošić skinuo burmu, fotografijom sve potvrdio ranije

Duško Tošić iako je oženjen najpopularnijom pevačicom u regionu za javnost je prilično misteriozna osoba i nije mu baš lako ući u trag. Koristi sve društvene mreže, mada se na njima veoma retko oglašava, a kada napravi izuzetak uglavnom je objava vezana za fudbal, što mu je pored porodice najveća ljubav. Tošić skinuo burmu pokazala je jedna slika od pre nekog vremena…

Tošić skinuo burmu

Rajko Ristić

Tošić skinuo burmu – Slika s ranijeg putovanja otkrila da fudbalski menadžer više ne nosi burmu

Nekad sjajan fudbaler, danas isto tako uspešan menadžer, sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom ima dve ćerke, Atinu i Niku, koje voli više od svega i tata je kakav se samo poželeti može.

Pročitajte Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest – Čestitke stižu sa svih strana

Tošić najviše vremena provodi u Istanbulu, kako otkrije putem Instagrama iako se često ne oglašava…

Tošić skinuo burmu

Ata images

U Turskoj, gde je dugo igrao, važi za veliku sportsku zvezdu i svugde je rado viđen, a sigurno je tako bilo i u restoranu na suncem okupanom Bosforu, gde se tada i slikao.

Pročitajte Duško Tošić uhvaćen u provodu sa poznatim lepoticama – Jednoj nije mogao da kaže NE

Opuštena, letnja varijanta, naočare za sunce, obavezan telefon, jer ipak je poslovni čovek sa milion obaveza, a od nakita – samo sat. Burmu ne vidimo.

Tošić skinuo burmu

Instagram

Tošić skinuo burmu – Potvrda o razvodu došla tiho 

O razvodu od popularne pevačice nije se oglašavao. Nikad. Ona jeste, ali nije precizirala šta se zaista dešava, da li je to završena priča ili su uspeli da izglade situaciju i ljubavi pruže novu šansu.

Pročitajte Lepe vesti na Vidovdan, Karleuša trudna – Duško Tošić konačno na fotografiji kao budući tata FOTO

Deca su im, bez sumnje, oboma na prvom mestu i sve čine za njih, međutim, ono što se dešava u braku zatvoreno je za javnost i medije. Sada, pak, nedostaje jedna burma… Da li je tada Tošić skinuo burmu samo zato što mu smeta na letnjim vrućinama?

Tošić skinuo burmu

ATA images

Mnogi Jelenini fanovi zabrinuli su se kada su ugledali da je Tošić skinuo burmu, međutim o razlozima zašto ne nosi venčani prsten nije želeo da govori.

Pročitajte Karleuša spustila loptu, sa Duškom je sve u redu – Na profilu osvanula zajednička fotka u ime starih vremena FOTO

Bilo kako bilo, pevačica i fudbaler njihov brak i odnos kriju sada daleko od očiju javnosti. Karleuša je svojevremeno govorila da čeka da Duško uvidi da je ona žena njegovog života, a da li je do tog trenutka došlo, ne znamo još uvek…

AUTOR: SVET

FOTO: M. M./ATAImages