Ćerke Jelene Karleuše
Svet

June 27, 2023 13:21

By

Neće više da bude tatina devojčica: Nika Tošić u potpunosti iskopirala Karleušu, sad se i oblači kao ona FOTO

Stajling Nike Tošić idealan je za sve tinejdžerke

Otkad su njeni roditelji Jelena Karleuša i Duško Tošić počeli da objavljuju snimke na kojima je Nika Tošić, ona je postala zvezda društvenih mreža. A kada je i sama napravila TikTok nalog, popularnost joj je još više porasla.

Pročitajte Nika Tošić sve više liči na majku – Karleušina naslednica napravila spektakularnu promenu, sad je druga devojčica FOTO 

Stajling Nike Tošić

Instagram

Njeni pratioci tako već neko vreme imaju priliku da gledaju Nikinu transformaciju od devojčice zaljubljene u fudbal, koju moda i nije toliko zanimala, do prave trendseterke u koju je izrasla. Na pomenutoj mreži Nika neretko pokazuje svoje promene frizura, pohvalila se i novim izgledom, nakon što je vidno smršala, a najviše uživa da deli svoje autfite, piše Story.

Pročitajte Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

Stajling Nike Tošić

Instagram

Stajling Nike Tošić uvek je prilagođen njenim godinama, a ovaj put pažnju je privukla njena haljinica, koja je idealna za tinejdžerke. Nika je za ovaj modni odabir dobila brojne komplimente, što od svojih vršnjaka, što od starijih koje oduševljava što ne teži ka tome da izgleda starije, već je uvek primereno odevena.

Pročitajte Teški trenuci ostavili trag na mladoj duši – Nika Tošić slomila srce Jeleni i Dušku 

@.nikaspam♬ original sound – ♫︎


Ne može da se ne primeti da lepa Nika korača putem svoje majke Jelene, koja važi za modnu ikonu otkad se prvi put pojavila na sceni.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM, TIKTOK